Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Metabones Speed Booster Ultra Nikon

Metabones Metabones Speed Booster Ultra Nikon

1015785
7 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Fest ett Nikon-objektiv på Sony E-mount
Metabones Speed Booster Ultra brukes for å feste Nikon-objektiv (Nikon G og Nikon F) til Sony-kameraer med E-mount. Du får et blendertrinn større blenderåpning, og 0,71x videre brennvidde. Justerbar blender i åtte hele trinn, pluss halvtrinn.

Kompatibel med Arca Swiss, Markins og Photo Clam kulled.

OBS! Denne Speed Booster er ikke helt kompatibel med fullformatskameraene A7, A7R og A7S.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.