Beanbag

Lite Beanbag

1015737
319 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Praktisk bønnepose for lange objektiver
Liten beanbag kan du kan bruke som en stabil støtte ved fotografering fra for eksempel en bil. Ved å plassere bønneposen i vinduskarmen får du et mobilt sjul. Den er også glimrende til å bruke med kikkerter for få få ekstra støtte.  

Bønneposen kan benyttes som ekstra vekt til stativer eller som en pratisk veske til lengre objektiver.

Bønneposen leveres tom, men du kan selv fylle den med cirkca 3kg erter, mais eller linser. Salt eller sand bør ikke benyttes.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.