Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Objektivbeskyttelse Canon 400/2,8 IS II RealTree

LensCoat Objektivbeskyttelse Canon 400/2,8 IS II RealTree

1019844
975 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Ikke skrem bort motivet
Å bevege seg med et stort, hvitt objektiv i et følsomt naturområde er som flakse med armene - en sikker måte å skremme motivet på, og dermed ødelegge det som kunne blitt et bilde for livet. LensCoat objektivbeskyttelse maskerer objektivet og gir deg bedre sjanse til å lykkes med bildene.

Solid og beskyttende
LensCoat objektivbeskyttelse er laget av 100% tett neopren og gir beskyttelse mot støt, riper og andre merker. LensCoat objektivbeskyttelse gir også en barriere mot vann og beskytter hendene dine mot kulde. De er lette å sette på eller ta av og etterlater ingen spor.

Full tilgang til objektivets kontroller
Andre egenskaper er et klart, fleksibelt UV-PVC-vindu over kontrollknappene og avstandsskalaen. LensCoat er også utstyrt med hull til øvrige funksjoner på objektivet, slik som låsemekanismen mot kamerahuset.

LensCoat objektivbeskyttelse gir god beskyttelse for dine dyrebare objektiver og bevarer verdien om du en dag bestemmer deg for å selge eller bytte ut.

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.