Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Objektivbeskyttelse Forest Green til Sigma AF 150-

LensCoat Objektivbeskyttelse Forest Green til Sigma AF 150-

1025193
799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Skrem ikke bort motivet
Å forflytte seg med et stort hvitt (eller svart) objektiv i et følsomt naturomrpde er som å flakse med armene - en sikker måte å skremme motivet og ødelegge det som kunne blitt et bilde du aldri fikk tatt maken til. LensCoat Objektivbeskyttelse maskerer ditt objektiv og gir deg en bedre sjanse til å lykkes med bildet.

Robust og beskyttende
LensCoat Objektiv beskyttelse er laget av 100% tett neoprene, og gir deg beskyttelse mot slag, riper og andre merker. LensCoat Objektiv beskyttelse gir deg også et lag som beskytter dine hender for kulde ved lave temperaturer. De er også lette å sette på eller ta av, og etterlater ingen limrester.  LensCoat Objektiv beskyttelse är vannsikkert, og gir det en god beskyttelse under tøffe forhold.

Full tilgang til objektivets knapper
Andre features er et klart, fleksibelt UV-PVC vindu over AF/IS/VR kontrollene og avstandsskalaens vindu. LensCoat er også utstyrt med hull for øvrige funksjoner på objektivet som låsemekanismen mot kamerahuset.

LensCoat Objektiv Beskyttelse gir deg en bra beskyttelse for ditt kostbare utstyr og holder verdien dersom du en dag skulle ønske å selge eller oppgradere ditt system.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.