Hasselblad XCD 90mm f/2,5 V
Hasselblad XCD 90mm f/2,5 V
Hasselblad XCD 90mm f/2,5 V
Artikkelnummer: 1059004

Hasselblad XCD 90mm f/2,5 V

XCD 90mm f/2,5 V

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Blenderåpning: f/2,5 til f/32
  • 11 % lettere enn forrige versjon
  • Oppdatert fokusmotor: rask, lett og nøyaktig
51 590 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

XCD 90mm f/2,5 V er et teleobjektiv med en brennvidde som tilsvarer 71mm i fullformat som er perfekt for nærbilder eller stilleben. Brennvidden kombinert med en stor blenderåpning på f/2,5 skaper en vakker myk bokeh-effekt som fremhever motivet. Dette lette teleobjektivet, med en 34° synsvinkel, er godt egnet for portretter, stilleben og dokumentarfotografering. Den har også en minimumsfokusavstand på 67 cm sammen med en optisk design som er beregnet på å opprettholde bildekvalitet og skarphet i hele fokusområdet for nøyaktig gjengivelse av nærbilder. Med sin kompakte optiske design, liten og lette fokuseringsmodul og optimaliserte bladlukker, veier XCD 90mm f/2,5 V bare 551g, 11 prosent lettere enn XCD 90mm f/3.2.

Fordeler

  • Blenderåpning: f/2,5 til f/32
  • Brennvidde 71 mm (tilsvarende 35 mm)
  • Lyssterkt portrettobjektiv
  • 11 % lettere enn forrige versjon
  • Ny AF-modul, Push-Pull Focus Ring
  • Tilpassbar kontrollring
  • Sentrallukker, 1/4000-sekunds synkronisering
  • Apokromatisk optisk design, ED Element

Presisjonsoptikk som gir fantastiske resultater

En mellomformatsensor har stor sensoroverflate og høy pikseltetthet, noe som stiller høye krav til objektivets presisjon. Fra og med utvalget av høykvalitets glass, sliper Hasselblads ingeniører forsiktig hver linse for å perfeksjonere dens optiske kvalitet og oppfylle oppløsningskravene på 100 millioner piksler.

XCD 90 mm f/2,5 V-objektivet har ni elementer i seks grupper, inkludert et ED-element og et spesiallaget asfærisk element med stor diameter. Med et gjennomtenkt arrangement har objektivet ikke bare en kompakt størrelse, men kan også levere en apokromatisk effekt for nøyaktig fargekorrigering. Å kombinere XCD 90mm f/2,5 V med et av Hasselblads mellomformats speilløse kameraer gir fantastiske resultater.

Ny fokusmotor: rask, lett og presis

Den oppgraderte fokuseringsmodulen bruker en lineær trinnmotor og en lettere, mindre fokuseringslinsegruppe. Disse endringene eliminerer effektivt ethvert tilbakeslag fra den bevegelige linsegruppen og gjør sammen med PDAF-teknologien i X2D 100C at fokuslinsegruppen raskt kan nå fokusposisjonen og oppnå en presis stopp. Resulterer i rask, fleksibel og presis fokusering.

Mindre sentrallukker

Sentrallukkeren er en viktig komponent i Hasselblads mellomformatsystem. XCD 90mm f/2,5 V-objektivet er utstyrt med en oppgradert objektivutløser med stor blenderåpning som, selv om den er mindre, opprettholder samme ytelse og presisjon som forgjengerne og er rask og stillegående for å unngå forstyrrelser under fotografering. I tillegg tar den opp med opptil 1/4000s, den raskeste blant mellomformatobjektiver, og leverer blitssynkronisering i alle hastigheter.

Leveres med

  • Hasselblad XCD 90mm f/2,5 V
  • Fremre og bakre linsedeksel
  • Solblender
  • Myk veske
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen