Canon RF 10-20mm f/4L IS STM
Canon RF 10-20mm f/4L IS STM
Canon RF 10-20mm f/4L IS STM
Artikkelnummer: 1061117

Canon RF 10-20mm f/4L IS STM

Høyytelses vidvinkelzoom med innebygd bildestabilisering

Nettlager
Bestilt, ukjent leveringstid
Butikklager:
  • Ultravidvinkel som er ultraportabel
  • Konstant f/4 blenderåpning
  • Stillegående og presis autofokus
34 367 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Gi kreativiteten din et løft med et ultravidvinkelobjektiv som tilfører dramatisk effekt i bildene og videoene dine. RF 10-20mm f/4L IS STM er perfekt for deg som fotograferer landskap, arkitektur og interiør. Objektivet har stillegående og rask autofokus, innebygd bildestabilisering i 5 trinn og spesialdesignede linseelementer som gir deg krystallklare resultater i både stillbilder og video. Du kan også fotografere bekymringsfritt i krevende værforhold.

Fordeler

  • Ultravidvinkel som er ultraportabel
  • Detaljert gjengivelse
  • 5-trinns bildestabilisering
  • Konstant f/4 blenderåpning
  • Stillegående og presis autofokus
  • Minimum fokusavstand: 25 cm
  • Værtett konstruksjon
  • Veier kun 540 gram

Den ultimate supervidvinkelen

Objektivet bygger på egenskapene til de eksisterende vidvinkelobjektivene i RF-serien, og er nå den videste AF-zoomen som noen gang er laget for et fullformatkamera, med en synsvinkel på opptil 130°. Ved å zoome fra 20mm vidvinkel til den eksepsjonelle og unike 10mm ultravidvinkelen, får fotografer nå et utsnitt som er mer enn dobbelt så bredt som 16mm brennvidde. Mer plass i bildeutsnittet skaper spennende perspektiver og dramatiske panoramaer.

Hver minste detalj, akkurat som det skal være

Dette objektivet leverer uovertruffen bildekvalitet ved vidvinkel og oppnår utrolig skarphet og klarhet nesten uten forvrengning. RF 10-20mm f/4L IS STM er bygget til de høyeste standarder og kommer med den nyeste bildestabiliseringsteknologien Peripheral Control Image Stabilization (IS) for krystallklare, ristefrie bilder selv under utfordrende opptaksforhold eller uten stativ. Den nye bildestabiliseringen sørger for at du får ristefrie bilder fra midten av bildet og helt ut til kantene og har fem stopp optisk stabilisering, eller seks stopp i kombinasjon med et kamera som har innebygget stabilisering i kamerahuset.

Avansert optisk design

Avansert rettlinjet optisk design gir et skarpt og nøyaktig resultat – rette linjer forblir rette, selv i kanten av bildet, takket være den avanserte optiske konstruksjonen. Den konstante maksimal blenderåpningen på f/4 gir konsistent eksponering gjennom hele brennvidden, og de nyeste optiske beleggene minimerer bluss og ghosting som kan være vanlig i bilder tatt med supervidvinkel.

Bygget for profesjonelle fotografer

Overlegen bildekvalitet, større kapasitet for vidvinkelbilder og filmer, og et lett design, gjør RF 10-20mm f/4L IS STM til en vesentlig oppgradering for fotografer og filmskapere som ønsker å ta kreativiteten til neste nivå. Objektivet er perfekt for landskap og arkitektur, i tillegg til at det også kan skape et litt annet perspektiv på sportsbegivenheter eller dokumentarer.

Leveres med

  • RF 10-20mm f/4L IS STM
  • Fremre og bakre linsedeksel
  • Objektivveske
  • Brukermanual
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen