Sigma CINE 18-35mm T2 Sony E-mount
Artikkelnummer: 1028692

Sigma CINE 18-35mm T2 Sony E-mount

CINE 18-35mm T2 Sony E-mount

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • Frontdiameter på 95 mm er standard gjennom hele Sigma CINE-serien
  • Standardisert tannhjulsposisjon gjør det lett å bytte objektiv med følgefokus og/eller zoomotor montert
  • 0.8M Gear Pitch-standard sikrer kompatibilitet med eksternt tilbehør
53 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Sigma 18-35mm T2

Sigma 18-35mm T2 inngår i Sigmas High Speed Zoom-serie av videoobjektiv har en optisk ytelse som er laget for å takle framtidens høyoppløste formater, som 6K og 8K. Objektivene åpner flere muligheter for deg som filmer, etter som de er optimalisert for digitale videokameraers sensorer. Zoomobjektivet har høy hastighet med konstant lysgjennomslipp på T2 gjennom hele zoomområdet.

  • Kompakt, lett og robust videoombjektiv
  • Lyssterkt med flott bokeh
  • Støv- og sprutsikkert - laget av 100% metall
  • Fokusrotasjonsvinkel på 180°

Høy bildekvalitet og optisk ytelse

Normalzoomobjektivet har et zoomområde på 18-35mm med største lysinnslipp på T2 gjennom hele zoomområdet og leverer skarphet i kombinasjon med en riktig flott bokeh. Det er laget for å oppfylle Sigmas CCI-standard og leverer fargebalanse og oppløsning av høyeste klasse. Objektivet er laget for å minimere lyslsøring og ghosting, som øker kontrasten i motlys.

Værtettet og robust

Med en kompakt og lett design holder objektivet vekten og størrelsen på et minimum. Objektivet har en robust konstruksjon som er både støv-og sprutsikker og gjør at du kan bruke det under tøffe værforhold. Det er laget i metall og har påfreste tall og indikatorer, og er laget for å vare.

Filmobjektiv

Objektivet har tannhjul og er laget for å brukes med følgefokus-systemer. Det har også trinnløs blender. Ringene er lyddempet for lydløs drift. Med en fokusrotasjonsvinkel på 180° får du ekstremt høy presisjon på fokuseringen.

 

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.