Samyang V-AF 100mm T2,3 Sony FE
Samyang V-AF 100mm T2,3 Sony FE
Samyang V-AF 100mm T2,3 Sony FE
Samyang V-AF 100mm T2,3 Sony FE
Samyang V-AF 100mm T2,3 Sony FE
Artikkelnummer: 1061805

Samyang V-AF 100mm T2,3 Sony FE

Lyssterkt cineobjektiv med autofokus

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Cineobjektiv med autofokus
  • Indikatorlys foran
  • Jevn fokusrotasjon
7 290 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Samyang V-AF 100mm T2.3 er utviklet for Sonys E-fatning og har flere spennende og viktige funksjoner, for eksempel følgefokusutstyr, indikatorlys og en enhetlig design. Takket være den enhetlige vekten og størrelsen er det enkelt å bruke objektivet sammen med tilbehør som kardan eller droner, da det ikke er nødvendig å balansere det på nytt, noe som kan være tidkrevende.

Fordeler

  • Enhetlig design i hele serien
  • AF med Samyangs lineære fokusmotor (STM)
  • Indikatorlampe på forsiden
  • Tannhjul for følgefokus
  • Jevn fokusrotasjon
  • Alle objektiver er fargetilpasset
  • Dekker hele formatet

Støtter oppløsninger på opptil 8K

Samyang V-AF 100mm T2.3 støtter oppløsninger på opptil 8K i et lite og lett format som egner seg godt til bruk med håndholdte gimbaler og droner, men også til bruk i studio og på settet. Objektivet er fargetilpasset for å unngå forskyvninger ved bytte av objektiv, og de 9 blenderbladene gir en naturlig bokeh.

Indikatorlampe foran

Det er også en indikatorlampe på forsiden som viser når kameraet tar opp. En funksjon som blant annet youtubere setter stor pris på.

Utstyr for følgefokus

På siden av objektivet er det et hjul som kan tilpasses, og som kan stilles inn til manuell fokusering eller blenderåpning med fokusringen. Under dreiehjulet er det en "focus hold"-knapp som låser fokus på en viss avstand. Brukeren kan også tilordne andre funksjoner til glidebryteren via en fastvareoppdatering.

Avansert design

Objektivkonstruksjonen til V-AF 100mm T2.3 består av 9 elementer i 8 grupper. 2 HR- og 2 ED-linser er integrert i konstruksjonen for å gi overlegen optisk ytelse og et skarpt og filmatisk utseende til videoen. Fokuseringen håndteres av Samyangs lineære fokusmotor (STM), som gir en stille og jevn autofokus som minimerer vibrasjoner og støy. Den sirkulære blenderåpningen med 9 lameller gir en jevn bokeh med bakgrunnsuskarphet som får motivet til å skille seg ut og gir tydelige dybdeeffekter.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen