LI-92B Batteri

Olympus LI-92B Batteri

1012842
799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare
Batteriet kan lades i kameraet enten via kompakte AC Adapter F-2AC som leveres med kameraet eller den valgfrie tilgjengelig F-3AC adapter. Kan også lades i tillegsprodukt UC-90 batterilader. Detaljer: Oppladbart Lithium- Ion batteri Standard kapasitet på 1370mAh Standard spenning på 3.6V Soft case beskytter batteriet under lagring og transport AC adapter er nødvendig for å lade batteriet i kameraet.
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.