SP PEOPLE

Hvem på kundesenteret er det som svarer på spørsmålene dine? Hvem pakker bestillingen din og sørger for at den kommer frem i tide? Hvem er selgerne våre? Hvem er det som kjøper inn produktene i sortimentet vårt?

Vi er nesten 110 medarbeidere som driver Scandinavian Photo fremover, og alle har en nøkkelrolle i bedriften. Her får du sjansen til å bli kjent med oss som jobber på SP! Vi er alle lidenskapelig opptatt av å gi deg personlig service, råd og inspirasjon til din kreativitet.

Medarbeiderne jobber i våre butikker i Oslo og Stockholm, i Serviceshop Borås eller Serviceshop Malmö, eller på et av våre kontorer i Oslo, Borås eller Stockholm.

Bli inspirert av oss – Scandinavian Photo People.

Vil du bli med i gjengen? Se våre annonser over ledige stillinger på vår rekrutteringsside!

#SPPEOPLE

Peter Thorell

Rolle: E-commerce Manager
Begynte på SP: Mars 2018
Favorittprodukt: Canon EOS R6

Peter jobber som E-commerce Manager på kontoret i Borås, hvor han driver og utvikler vår web- og e-handel. Han sørger også for at vi har riktig verktøy og funksjonalitet på nettsiden vår slik at den skal fungere så bra og brukervennlig som mulig for våre kunder. Peter begynte hos oss som Category Manager Photo & Lenses, og i desember 2020 tok han på seg rollen som E-commerce Manager. Et av Peters høydepunkter i hans tid på SP er da vi vant prisen som årets e-forhandler 2021 i kategorien Foto &Video – noe som virkelig viser at vi er på rett vei i utviklingen av vårt onlinetilbud.

Å bo i fjellet både sommer og vinter er noe Peter ikke kan få nok av. Han har stor interesse for ulike friluftsaktiviteter der slalåm er på topp, men han foretrekker også å tilbringe tiden i fjellet med terrengsykling og fotturer. Peter liker å fotografere, og han fanger gjerne familie, venner og fartsfylte interesser på bilder med favorittproduktet Canon EOS R6.

Isabella Farokhmanesh

Rolle: Retail Manager
Begynte på SP: Oktober 2019
Favorittprodukt: Belysningskit BK15 + RGB Mobile Light L3

Isabella begynte på SP som butikksjef i vår tidligere butikk i Mölndal, og ni måneder senere fikk hun rollen som Retail Manager med overordnet ansvar for butikkene våre og telefonsalg. Hennes jobb handler veldig mye om utvikling, strategisk planlegging og coaching av våre selgere i riktig retning. Isabella har en ekstraordinær drivkraft, og er en sprudlende energibunt som sprer glede uansett hvor hun er. Prosjektene som er nærmest hennes hjerte fra hennes tid i SP er oppstarten av Serviceshop Borås og Serviceshop Malmö, der Isabella var involvert fra start til slutt.

Fritiden tilbringer hun helst sammen med sin mann og sine to barn. Isabella beskriver seg selv som en spontan person som elsker å prøve nye ting. Trening og konkurrering i thai boksing har lenge vært en av hennes store interesser, og hun er også lidenskapelig opptatt av matlaging og er glad i å prøve retter fra hele verden. Isabellas favorittprodukt er stativet Benro BK15 og LED-lyset SP TECH RGB Mobile Light L3– en pakke som er enkel å ta med overalt og gir god belysning under møter og presentasjoner.

Maria Eriksson

Rolle: Økonomimedarbeider
Begynte på SP: August 1986
Favorittprodukt: iPhone 12 Pro Max 256GB

Maria jobber på økonomiavdelingen ved hovedkontoret i Borås hvor hun hovedsakelig håndterer leverandørreskontra og regnskap, men støtter også resten av teamet med alle mulige spørsmål som oppstår. Maria begynte sin reise i SP i august 1986. Hun startet som lageransatt og fikk senere rollen som økonomimedarbeider – en rolle som passer henne som hånd i hanske. Hun er en ekte "doer", og vi i SP setter pris på hennes enorme engasjement og utholdenhet. Maria har mange gode minner fra sin tid med oss, men noe hun husker spesielt godt tilbake på er vår egen messe, som vi arrangerte årlig på Elmia i Jönköping. Det ble satt pris på av mange besøkende, utstillere og leverandører fra hele Sverige.

I sommermånedene foretrekker Maria å tilbringe tiden i sommerhuset på vestkysten med familie, katter og barnebarn. Om vinteren blir det gjerne en tur til fjellet for å stå på ski eller til varmere breddegrader for sol og svømming. Marias favorittprodukt er iPhone 12 Pro Max, som hun bruker til både fotografering og musikk.

Joel Björn

Rolle: Kundservicemedarbeider
Begynte på SP: Oktober 2019
Favorittprodukt: DJI Mavic Mini

Joel er en av våre kundeservicemedarbeidere på kontoret i Borås. Han hjelper våre kunder med spørsmål om fakturaer, leveranser og bestillinger på både telefon, e-post og chat. Sammen med resten av kundeserviceteamet har han nær kontakt med våre butikker og fungerer som bindeleddet mellom flere forskjellige avdelinger. Med sitt engasjement og omtanke bringer Joel mye positiv energi til laget.

Når Joel ikke jobber, vier han mye av sin tid til fluefiske i innsjøer rundt vestkysten i Sverige. Fluefiske er hans største lidenskap, og han har tidligere jobbet som fluefiskeguide på Island, hvor han guidet gjester fra ulike deler av verden og fant de beste stedene å fiske laks og sjøørret. Han liker å kombinere fiske med sin interesse for fotografering, og både systemkameraet og dronen får være med om han er på en familiemiddag eller ute på fisketur. Joels favorittprodukt er DJI Mavic Mini – en fantastisk drone med et godt kamera som gjør at han kan ta bilder av magiske landskap som ikke kan fanges med et vanlig systemkamera.

Sonny Helman

Rolle: Technical Service Manager
Begynte på SP: April 2004
Favorittprodukt: Canon EOS 5D Mark IV

Sonny jobber som leder for teknisk service, hvor han og teamet hans sørger for at returer, klager og innbytte håndteres riktig. Han er også ansvarlig for vår servicebutikk i Borås og hjelper våre kunder med blant annet råd, utleie og reparasjoner.

Sonny er noe utenom det vanlige, en "SP Wonder Man" som har tatt på seg mange forskjellige oppdrag gjennom årene - fra selger, kundeserviceleder og butikksjef til prosjektleder, logistikksjef og sikkerhetssjef. Blant annet var han prosjektleder for åpningen av flaggskipbutikken vår på Vasagatan i Stockholm i 2018, som er et oppdrag han gjerne tenker tilbake på.

Han er en svært verdsatt kollega som sprer mye glede, og han har en entusiasme og stå-på vilje som smitter. Fra sin tid i SP har Sonny mange gode minner, men det han verdsetter mest er de kolleger, kunder, leverandører og venner han har møtt gjennom årene.

På fritiden er Sonny trener for Hallby P05 fotballag, noe han virkelig brenner for. Fotografering er også en stor interesse, og han tar gjerne bilder av sin familie og fine portretter med fullformatskameraet Canon EOS 5D IV.

Emelie Olsson

Rolle: Markedssjef
Begynte på SP: Oktober 2016
Favorittprodukt: Lyspakke BK15 + LED RGB L3

Emelie jobber som markedssjef ved hovedkontoret i Borås, og er ansvarlig for SP’s markedsføring og ekstern kommunikasjon. Sammen med markedsføringsteamet er hun blant annet involvert i å skape og gjennomføre kampanjer, content og arrangementer, og i å styrke og utvikle SP’s merkevare og tilbud til våre kunder.

Et av Emelies beste minner fra sin tid på SP er da vi åpnet dørene til vår flaggskipsbutikk i Stockholm i januar 2018. Det var et stort prosjekt hvor hun sammen med resten av markedsføringsteamet var involvert fra start til slutt og fikk se butikken ta form. Å kunne invitere våre kunder til butikken – den første av sitt slag i vår bransje – synes Emelie var helt fantastisk, og som de fleste som har vært der kan hun bekrefte at det er en unik møteplass og butikk for kreatører.

Både matlaging og baking er noen av Emelies store interesser, og hun er kjent for å være den som byr på hjemmebakt til kaffen på kontoret – noe som blir satt pris på av hennes kolleger! Hennes favorittprodukt er den smarte lyspakken BK15 + RGB Mobile Light L3, som gir et veldig godt lys til digitale møter fra hjemmekontoret.

Hilda Persmark

Rolle: Head of Financial Control
Begynte på SP: Juni 2018
Favorittprodukt: Apple AirPods

Hilda jobber på økonomiavdelingen ved hovedkontoret i Borås, hvor hun og hennes team har ansvar for å sikre løpende regnskap, lønn, avstemminger, årsregnskap og årsrapporter. Hennes rolle inkluderer også å utfordre og forbedre eksisterende rutiner, og å støtte andre avdelinger i ulike økonomiske saker Hilda er glad for at hun kontinuerlig har kunne utvikle seg i sin rolle siden hun begynte i SP – og det er vi også glade for!

En av Hildas store interesser er hester og fremfor alt sprangridning, som er noe hun har gjort så lenge hun kan huske. Når hun har mulighet, tilbringer hun gjerne tiden sin på reisefot for å oppdage nye steder. En av favorittdestinasjonene er USA, hvor hun også vanligvis benytter anledningen til å besøke familien hun tidligere jobbet som au pair hos. Hildas favorittprodukt er hennes Apple AirPods, som hun bruker mye både privat og på jobb.

Daniel Johansson

Rolle: Category Sales Merchandiser
Begynte på SP: Juli 2016
Favorittprodukt: Canon EOS R5

Daniel er en av våre produkteksperter på kontoret i Borås. Fokusområdet hans er tilbehør, og han jobber blant annet med å sette sortiment, publisere produkter og drifte og utvikle hjemmesiden vår. Fotografering og fremfor alt portrettfotografering er noe Daniel er lidenskapelig opptatt av, og han streber etter å alltid finne det perfekte lyset for bildene sine. Han er også en av de som har fått i oppdrag å fotografere personalbildene våre her på SP.

Sport og naturliv er noen av Daniels store interesser, og du kan ofte finne han i skogen på en løpetur, i sandvolleyballhallen eller ute med et SUP-brett. Han liker å kombinere fotografering med sitt friluftsliv, og både dronen og systemkameraet blir ofte med – selv når han padler med SUP ute på vannet.

I tillegg til jobben driver han www.dkafoto.com og oppdaterer Instagram-kontoen sin @dkafoto med bildene sine. Daniels favorittprodukt er det siste tilskuddet til hans utstyrsamling – Canons speilløse flaggskipkamera EOS R5. Han bruker det gjerne sammen med et av sine tre 85 mm objektiver, og det henger nå med ham daglig!

Magnus Högfeldt

Rolle: Country Sales Merchandiser
Begynte på SP: Oktober 2016
Favorittprodukt: Canon EOS C200

Magnus jobber som Country Sales Merchandiser for vårt danske marked. Han er først og fremst ansvarlig for hjemmesiden og oversetter kampanjer og nyheter, men han oppdaterer også sosiale medier, skriver nyhetsbrev og støtter kundeservice. Det Magnus liker best med jobben sin er følelsen av å gi det lille ekstra og gjøre kundene veldig fornøyde.

En av Magnus' store interesser er instrumenter, og han har utdannet seg som fiolinbygger ved en skole i Cambridge. Han liker å tilbringe tid i verkstedet sitt og bygger nøkkelharper og svenske sekkepiper. Ved siden av jobben driver Magnus et foto- og filmselskap hvor han blant annet flyr droner, fotograferer eiendom og filmer materialer for fjernundervisning. Magnus tester ofte nye produkter fra vårt utvalg, men favorittproduktet akkurat nå er det høytytende Canon EOS C200-videokameraet.

Kristian Jøraandstad

Rolle: Butikkselger
Begynte på SP: Desember 2017
Favorittprodukt: Fujifilm GFX 100

Kristian er en av våre selgere i butikken i Oslo. I tillegg til å gi kundene råd og hjelpe dem med å finne de riktige produktene, er han ansvarlig for produktkategoriene kameraer og objektiver. Han holder styr på aktuelle kampanjer og nyheter, og sørger for at de korrekte produktene er på plass, og at det ser fint ut i hyllene. Det Kristian synes er det morsomste med jobben, er å se gleden til kundene daglig når de får god hjelp og service fra ham og kollegene hans.

Fotografi er Kristians store lidenskap, og han elsker å være kreativ i sin skapelse. Han skyter hovedsakelig portretter og kunst, som han deler på sin Instagram-konto @kristianjoeraandstad. Kristians favorittprodukt er mellomformatskameraet Fujifilm GFX 100, som han beskriver som sitt absolutte drømmekamera.

Kajsa Ögård

Rolle: HR- og kommunikasjonssjef
Begynte på SP: August 2017
Favorittprodukt: Olympus Tough TG-6

Kajsa er vår HR- og kommunikasjonssjef som jobber på kontoret i Stockholm. Hun begynte i SP som prosjektleder, og gjennom et stort endringsprosjekt som hun ledet, landet hun knapt et år senere i rollen som HR- og kommunikasjonssjef. Kajsa selv sier at det var en rolle hun aldri hadde forestilt seg før, men som nå føles som akkurat den rollen hun er ment for.

Å muliggjøre forandring er noe Kajsa er lidenskapelig opptatt av, og hun drives av å være involvert i å skape noe nytt fra bunnen av. Det kan være alt fra å formulere retningslinjer, implementere nye verktøy eller innføre et internt nyhetsbrev, til å utvikle nye prosesser rundt rekruttering og onboarding. Hun fungerer også som støttespiller for våre ledere i ulike personalrelaterte saker.

Kajsas favorittprodukt er eventyrskameraet Olympus Tough TG-6, som hennes barn på 5 og 7 år ivrig tar bilder med. Perfekt siden kameraet er både vanntett og støtsikkert!

Tore Grönlund

Rolle: Butikkselger i Malmö
Begynte på SP: Januar 2014
Favorittprodukt: Gitzo Stativ Mountaineer GT3542 Serie 3

Tore er Malmöbutikkens altmuligmann, og spiller på mange strenger. I tillegg til sin rolle som selger hvor han hjelper kunder med produktråd, er han også ansvarlig for support og utleie av kamera, belysning og lydutstyr til bedriftskunder. Tore er rett og slett den allvitende kollegaen som vet det meste om det meste. Han liker også å planlegge og organisere personalfester, hvor han alltid sørger for å inkludere ulike typer av konkurranser – noe som er svært verdsatt av hans kolleger.

Fotografering er en av Tores store interesser, men spesielt video er noe som alltid har stått hans hjerte nært. Han har filmet mye i sitt liv og har stålkontroll på videosortimentet på SP. Når han ikke fotograferer eller filmer, liker han å bruke fritiden sin på å spille biljard eller snekre møbler. Favorittproduktet er stativet Gitzo Mountaineer, som på grunn av sin kompakte størrelse, lette vekt og stabilitet har fått tittelen "verdens beste stillbildestativ" av Tore.

Julia Pettersson

Rolle: Inhouse Sales
Begynte på SP: April 2018
Favorittprodukt: Sony CyberShot DSC-RX100 IV

Julia jobber med Inhouse Sales i Stockholm, der hun hjelper kunder med bestillinger og produktrelaterte spørsmål via telefon, mail og chat. Hun er en høyt verdsatt kollega som fungerer som edderkoppen i nettet mellom flere forskjellige avdelinger hos SP. I løpet av sine to år på SP har hun hatt mange morsomme samtaler med kunder og kolleger, og klart å finne ut av smarte løsninger på forskjellige typer problemer.

Siden barndommen har Julia hatt interesse for foto, og som liten pleide hun å låne sine foreldres kameraer og fotografere alt muligt. Hun har alltid vært den som har med seg kameraet over alt, for som hun selv sier - man vet jo aldri når muligheten til å forevige et øyeblikk dukker opp! Utover fotograferingen, får Julia også ut sin kreativitet på andre måter. Blant annet liker hun å eksperimentere med forskjellige hårfarger, og hun liker å gå utenfor boksen, samt teste uvanlige farger som skiller seg litt ut. Når det er sagt, så har hun nok hatt alle hårfargene en kan tenke seg.

Julia fotograferer helst med Sony eller Canon, og hennes favorittprodukt er Sony CyberShot DSC-RX100 IV. Det er et herlig lite kamera, som er perfekt å ta fine bilder og video med. Takket være den hendige størrelsen er den nesten alltid med i Julias veske, klar til å fange hvert øyeblikk som måtte dukke opp!

Mads Damgaard

Rolle: Country Sales Merchandiser
Begynte på SP: Oktober 2016
Favorittprodukt: Fujifilm XF 23mm f/1,4

Mads jobber som Country Sales Merchandiser med ansvar for det danske markedet. Han utvikler SP:s danske hjemmeside, og jobber med blandt annet prissetting og markedsføring av våre produkter. Før Mads begynte i Scandinavian Photo, jobbet han som freelance fotograf med ganske heftige oppdrag – han ble blant annet leid inn for å fotografere Katy Perry på et arrangement i Hollywood!

På fritiden tilbringer Mads mye av tiden sin på vannet sammen med familien, enten i sin egen båt hjemme, eller ved å leie båt utenlands. Han syntes at følelsen når du kommer ut av havnen og slår av båtmotoren er helt uslåelig, og stillheten kun kan brytes av lyden fra kameralukkeren. Mads har en stor svakhet for 35mm-looken, og spesielt Fujifilms fargeprofiler – derfor er hans favorittprodukt Fujifilm XF 23mm f/1,4, som han gjerne kombinerer med sin Fujifilm X-T4.

Kent Waldenström

Rolle: Produktekspert
Begynte på SP: November 2007
Favorittprodukt: Eizo ColorEdge CG

Kent er en av våre produkteksperter som jobber i vår nyåpnede Serviceshop i Borås. Han betjener kundene med blant annet produktrådgivning, teknisk service, reparasjoner og utleie. Kent startet sin karriere i fotobransjen i 1975 og har jobbet på SP de siste 13 årene – først som selger i vår tidligere butikk i Mölndal. Han har spesialisert seg på print og fargestyring, så om du har spørsmål rundt det er Kent den rette personen å spørre!

Utenom jobben liker Kent å tilbringe tid i campingvognen sin og omgås med sine venner. Han har også en stor interesse for både golf og fluefiske, og når han har tid tar han gjerne frem sin Nikon Z6 og fotograferer sine nære og kjære. Kents favorittprodukter er de skarpe monitorene Eizo Coloredge CG, som leverer livaktige farger og er perfekte for foto- og videoredigering.

Thérèse Moors

Rolle: Category Supply Planner
Begynte på SP: September 2018
Favorittprodukt: Jupio Seattex 45

Thérèse jobber som Category Supply Planner på vår produktavdeling i Borås. Hun er ansvarlig for produktkategorien Accessories og forvalter vareflyten mellom leverandører og vårt sentrallager, og mellom vårt sentrallager og våre butikker. Det er Thérèse som ser til at rett produkt fins på rett sted til rett tid.

Den appen som går mest varmt i Thérèses mobil er uten tvil Hemnet. Hun beskriver seg selv som en ekte Hemnet-nerd, siden hun elsker å surfe rundt og kikke på ulike boliger – og hun har som oftest stålkontroll på utvalget. Hun har en drøm om å en gang bli megler, noe som kan være forklaringen på hennes store interesse for bolig og innredning. Thérèses favorittprodukt er den praktiske krakken Jupio Seattex 45, som får bli med uansett om hun skal på piknik på stranden eller gå på tur i skogen.

Alexander Lindberg

Rolle: Art Director
Begynte på SP: August 2019
Favorittprodukt: Fujifilm X-T4

Alexander er vår kreative Art Director som jobber på markedsavdelingen i Borås. Han har ansvar for blant annet å skape grafikk, trykk og profilmateriale til våre sosiale medier, kampanjer og butikker. Alexander startet på produktavdelingen for et år siden, og når rollen som Art Director ble åpen et halvår senere var han ikke i tvil om å søke. Han sier selv at han ikke angrer på det et sekund!

Kreativiteten og det å skape fortsetter også utenfor jobben, da Alexander har en stor interesse i å fotografere, filme og illustrere. Til og med gitaren kommer frem litt av og til. På Instagram oppdaterer han sin konto @oculumphoto med bilder, og @alex.lindberg med illustrasjoner. Sammen med sin samboer har han også en nyvunnet interesse for turgåing, som han gjerne kombinerer med sin fotointeresse. Alexanders favorittprodukt er nylanseringen Fujifilm X-T4 – han har akkurat bestilt sin egen, og lengter til at han får tilbringe sommeren med å fotografere!

Göran Moberg

Rolle: Team Manager Inhouse Sales
Begynte på SP: Juni 2018
Favorittprodukt: Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1,2 R

Göran begynte hos oss som kundeservicemedarbeider og har på to år klatret til rollen som Team Manager for den avdelingen som har ansvar for salg og support via telefon, mail og chat. Göran syns det er heftig at han etter fylte 60 år har fått det privilegiet å kunne gjøre karriere og utvikle seg i selskapet – og det syns vi også! 

Før Göran begynte hos oss rakk han blant annet å jobbe 20 år som reklamefotograf. Han var en av de første kommersielle studiofotografene som i 1996 gikk over til å fotografere digitalt, tross at ingen helt visste hvordan det fungerte. Akkurat den innovasjonstyrken ser vi eksempel på daglig hos Göran. Utover fotograferingen har Göran siden 70-tallet hatt en stor interesse for å synge i kor og har vært med og fremført mange store korverk. Også i dag frilanser han for moro skyld hos kor som behøver forsterking. Görans favorittprodukt er Fujifilm Fujinon XF 56mm f/1,2 R – et objektiv som gir svært skarpe portrettbilder og som han gjerne kombinerer med sin Fujifilm X-T2.

Adisa Bedford

Rolle: Lønnsadministrator & regnskapsøkonom
Begynte på SP: April 2019
Favorittprodukt: Sony SRS-XB12

Adisa er vår glade kollega som jobber på økonomiavdelingen i Borås. Utover diverse økonomioppgaver er hun ansvarlig for å se til at alt innrapporteres på korrekt måte og siden attesteres til vår lønnspartner i tide. Adisa har jobbet hos oss i drøyt et år og husker spesielt en after work der hele Boråskontoret gikk ut og spiste og spilte shuffleboard og boule – både konkurranseånden og samholdet var på topp!

Fritiden tilbringer Adisa gjerne ved å være ute i skogen og naturen med sin familie. Hun har til og med en nyfunnet interesse for å plante og gjøre hagen fin, og strever etter å få enda grønnere fingre. Adisas favorittprodukt er den støv- og vanntettede høyttaleren Sony SRS-XB12, som har god lyd og er smidig å ha med seg på utflukter i naturen.

Emanuel Dahlberg

Rolle: Butikkselger i Stockholm
Begynte på SP: Juni 2017
Favorittprodukt: Fujifilm GFX 100

Emanuel har en ekstremt stor interesse for fotografering, noe som kommer godt til nytte i jobben som butikkselger i Stockholmsbutikken. Han har jobbet hos oss i snart tre år og brenner for å dele av sin kunnskap, gi god service og hjelpe kundene på best mulig måte. Selv sier han at han har havnet på helt rett sted!

Når Emanuel ikke jobber fortsetter fotograferingen selv på fritiden – han mer eller mindre lever for foto. At fotografering er hans største interesse mener han syns tydelig på det utstyret han har. Emanuel tar nemlig bilder med Leica Q, Leica S, Sigma FP, Sony A7R, Nikon D1 og et analogt mellomformatskamera. Han har dessuten en mengde ulike objektiver og nå om dagen benytter han seg mest av gamle russiske objektiv sammen med sine moderne kamera med adapter.

Favorittproduktet akkurat nå er Fujifilm GFX 100, som Emanuel beskriver som et fantastisk mellomformatskamera med rask autofokus og bildestabilisering. Noe han spesielt liker med kameraet er at det finnes et hav av adaptere til det, noe som gjør at det går an å variere mellom massevis av morsomme objektiver.

Christian Säisä

Rolle: Country Sales Merchandiser
Begynte på SP: Februar 2010
Favorittprodukt: Panasonic Lumix G 42,5mm f/1,7 ASPH Power O.I.S

Christian jobber som Country Sales Merchandiser med ansvar for det finske markedet. Han drifter og utvikler den finske hjemmesiden og jobber med blant annet prissetting og markedsføring av våre produkter. Christian har jobbet på SP i et helt decennium og har mange fine og koselige minner sammen med kollegene i Mölndalbutikken.

Christian har en stor interesse for øl av alle slag, og har utnevnt seg selv som ølkjenner. Så dersom du har noen spørsmål rundt øl er han den rette personen å spørre – han har stålkontroll på alt fra belgisk surøl til fatlagret stout. Christians favorittprodukt er objektivet Lumix G 42,5mm f/1,7, som er et smidig og rimelig objektiv som gir fine portrettbilder.

Max Berntsson Lagerdahl

Rolle: Butikkselger og lagerarbeider i Oslo
Begynte på SP: Mai 2019
Favorittprodukt: Avenger C-stand kit 33

Max er vår filmskapende kollega som jobber ekstra som både butikkselger og lagerarbeider i Oslo. Han kombinerer jobben på SP med å frilanse som filmfotograf og lyssetter, og takket være hans kunnskaper og store interresse er Max rett person å spørre om du behøver hjelp med video-, lys- eller lydprodukter. Før han startet på SP bodde han i London hvor han studerte og jobbet med filmproduksjon. Hans store hobby er å bygge og skape - alt fra hjemmemekking med tekniske gadgets til å skrive manus. Max sitt favorittprodukt er stativkitet Avenger C-stand. Han beskriver det som en sveitsisk lommekniv av filmutstyr, ettersom det tilbyr en enorm mengde funksjoner innen lys, lyd og alt imellom.

Susanne Holm

Rolle: B2B Account Manager i Stockholm
Begynte på SP: Juli 2018
Favorittprodukt: Capture One Pro 20

Susanne jobber som B2B Account Manager i Stockholm. Hun tilbringer de fleste dager ute hos kunder, der hun bygger langsiktige samarbeid og hjelper til med å skape de beste mulige helhetsløsningene for hver kunde og hvert oppdrag. Et av Susannes beste minner fra SP er da hun bygget et komplett kamerasystem og et bilfotostudio til en kunde, som på bare få måneder forbedret hele sin visuelle presentasjon og også økte sine salg. Å få være med på sine kunders utvikling og se de lykkes er ifølge Susanne det morsomste med hennes jobb.
Før Susanne begynte på SP tilbragte hun åtte år utenlands, da hun var aktiv som fotograf og forsker i blant annet Uganda, Mosambik, Sør-Afrika, Skottland og Australia. Susannes favorittprodukt er bildebehandlingsprogrammet Capture One Pro 20. Hun beskriver det som den beste vennen for alle som jobber med stillbilder, takket være den smidige arbeidsflyten fra tethering til RAW-konvertering, redigering og fremkalling. Et must både for den enkelte fotograf, og for store produksjoner.

Tuan Tran

Rolle: Lagerarbeider
Begynte på SP: Mars 2019
Favorittprodukt: Blackmagic Design Pocket Cinema Camera

Tuan er en av våre medarbeidere på sentrallageret i Borås. Han tar seg av innkommende leveranser, og sørger for at alle våre produkter havner på rett lagerplass. I samarbeid med både produktavdelingen og kollegaene på lageret sørger han for at vårt sortiment holder høy kvalitet, og at alle leveranser håndteres raskt og effektivt. Tuan har tidligere jobbet som kokk, og når han ikke er på trening eller ute og fisker eksperimenterer han gjerne med nye retter på kjøkkenet – gjerne med en fotballkamp på i bakgrunnen. Tuans favorittprodukt er Blackmagic Design Pocket Cinema Camera, som leverer svært skarpe filmer.

Tuan_Tran

Aleksander Ramsland

Rolle: Kundesenter
Begynte på SP: September 2019
Favorittprodukt: LaCie Rugged

Aleksander er vår musikkelskende sørlending som du kan møte på vårt kundesenter i Oslo. Han hjelper deg gjerne om du lurer på noe om valg av produkter, eller status på en ordre. Aleksander har tidligere vært fotograf i Forsvaret, og han har også jobbet flere år som fulltidsfotograf innenfor festivaler og eventer. Med flere store festivaler og internasjonale artister (Elton John og A-ha, for å nevne noen) i sin portefølge er han defintivt rett mann å spørre om du skal fotografere konserter. Han har erfaring med mye ulikt foto-/videoutstyr fra felt, og vet dermed hva han skal anbefale til den enkelte kundes behov. Aleksanders favorittprodukt er LaCie Rugged-harddiskene. Er man mye på farta er det essensielt at man kan stole at utstyret ikke svikter underveis, og da spesielt med tanke på lagring og backup av arbeid.

Johanna Bakos

Rolle: Category Sales Merchandiser
Begynte på Scandinavian Photo: August 2019
Favorittprodukt: Sigma 35mm f/1,4 DG HSM Art

Johanna er vårt smålandske stjerneskudd på Boråskontoret! Hun jobber på produktavdelingen der hun skriver tekster, publiserer produkter og sørger for at kundene får rett informasjon. Innen hun begynte hos oss reiste hun rundt på New Zealand, og etter å ha plukket tre tonn kiwi hver dag kan Johanne nå titulere seg som profesjonell kiwi-plukker. Ved siden av jobben på SP fotograferer hun mye – først og fremst bryllup, familier og andre motiver som utstråler glede. Johannas favorittprodukt er objektivet Sigma 35mm f/1,4 DG HSM Art, som hun beskriver som sin nyfunnede kjærlighet.

SP_People-Johanna_Bakos

Venke Falstad

Rolle Assisterende butikksjef i Oslo
Begynte på SP: August 2017
Favorittprodukt: Sony A7 III

Venke er vår blide assisterende butikksjef i Oslo. Hun har 21 års fartstid fra fotobransjen i Oslo, og har tidligere jobbet mye analogt, med filmfremkalling og print. Med samboer, to barn og katt har Venke full fart på hjemmebane, og det er også disse hun som regel dokumenterer med kamera. Venkes favorittprodukt er Sony A7 III, gjerne med en Sigma FE 24-70 f/2,8. Perfekt kamera til bilde og video!

Nicklas Nilsson

Rolle Butikksjef i Malmø
Begynte på SP: April 2016
Favorittprodukt: Fujifilm X-T3

Nicklas er den fotballgale butikksjefen som raskt kan ramse opp alle verdensmesterne i fotball fra år 1930 til 2018 i søvne. Nicklas har jobbet hos oss i tre og et halvt år, og han brenner for sine kunder, leverandører, kollegaer og den daglige virksomheten i butikken i Malmö.  Tidligere har han fotografert, og de siste årene også filmet endel. Akkurat nå bruker han mye tid på familie og reiser, blant annet er det sønnene hans sine fotballkamper som dokumeneteres mest. Nicklas sitt absolutte favorittprodukt er FujiFilm X-T3 som han helst kombinerer med Fujifilm 56mm f/1,2. Dette er kameraet som kan og har alt, sier Nicklas!

Siden oppdateres fortløpende med nye ansikter fra Scandinavian Photo, følg med!


Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videoer. Lykke til!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.