Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

SP PEOPLE

Hvem på kundesenteret er det som svarer spørsmålene dine om ordre? Hvem pakker bestillingen din, og sørger for at den kommer frem i tide? Hvem er selgerne våre? Hvem er det som kjøper inn produktene i sortimentet vårt?

Vi er nesten 150 medarbeidere som driver Scandinavian Photo fremover, og alle har en nøkkelrolle i bedriften. Bli kjent med oss som jobber på Scandinavian Photo, og se vår kompetanse innen kreativ produksjon. Her vil vi annenhver uke å presentere en av våre stjerner, og hvilken rolle personen har hos oss.

Medarbeiderne jobber i våre fire butikker i OsloStockholm, Mölndal og Malmö, eller på et av våre servicekontorer i Oslo, Borås eller Stockholm.

Bli inspirert av oss – Scandinavian Photo People.

Vil du bli med i gjengen? Se  våre annonser over ledige stillinger på vår rekrutteringsside!

#SPPEOPLE

Johanna Bakos

Rolle: Category Sales Merchandiser
Tid på Scandinavian Photo: 7 måneder
Favorittprodukt: Sigma 35mm f/1,4 DG HSM Art

Johanna er vårt smålandske stjerneskudd på Boråskontoret! Hun jobber på produktavdelingen der hun skriver tekster, publiserer produkter og sørger for at kundene får rett informasjon. Innen hun begynte hos oss reiste hun rundt på New Zealand, og etter å ha plukket tre tonn kiwi hver dag kan Johanne nå titulere seg som profesjonell kiwi-plukker. Ved siden av jobben på SP fotograferer hun mye – først og fremst bryllup, familier og andre motiver som utstråler glede. Johannas favorittprodukt er objektivet Sigma 35mm f/1,4 DG HSM Art, som hun beskriver som sin nyfunnede kjærlighet.

SP_People-Johanna_Bakos

Venke Falstad

Rolle Assisterende butikksjef i Oslo
Tid hos Scandinavian Photo: 2,5 år
Favorittprodukt: Sony A7 III

Venke er vår blide assisterende butikksjef i Oslo. Hun har 21 års fartstid fra fotobransjen i Oslo, og har tidligere jobbet mye analogt, med filmfremkalling og print. Med samboer, to barn og katt har Venke full fart på hjemmebane, og det er også disse hun som regel dokumenterer med kamera. Venkes favorittprodukt er Sony A7 III, gjerne med en Sigma FE 24-70 f/2,8. Perfekt kamera til bilde og video!

Nicklas Nilsson

Rolle Butikksjef i Malmø
Tid hos Scandinavian Photo: 3,5 år
Favorittprodukt: Fujifilm X-T3

Nicklas er den fotballgale butikksjefen som raskt kan ramse opp alle verdensmesterne i fotball fra år 1930 til 2018 i søvne. Nicklas har jobbet hos oss i tre og et halvt år, og han brenner for sine kunder, leverandører, kollegaer og den daglige virksomheten i butikken i Malmö.  Tidligere har han fotografert, og de siste årene også filmet endel. Akkurat nå bruker han mye tid på familie og reiser, blant annet er det sønnene hans sine fotballkamper som dokumeneteres mest. Nicklas sitt absolutte favorittprodukt er FujiFilm X-T3 som han helst kombinerer med Fujifilm 56mm f/1,2. Dette er kameraet som kan og har alt, sier Nicklas!

Siden oppdateres fortløpende med nye ansikter fra Scandinavian Photo, følg med!

Nøl ikke med å ta kontakt med oss om du vil ha hjelp til å finne rett utstyr og programvare for dine behov. Du når oss via info@scandinavianphoto.no, 21659840 eller ved å besøke oss i vår butikk i Oslo. Gå heller ikke glipp av våre inspirasjonssider der du finner mer inspirasjon og produkttips som hjelper deg å skape enda bedre bilder og videos. Lykke til!

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.