AJ-PX800G kamerahus

Panasonic AJ-PX800G kamerahus

1015008
155 890 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Skulderkamera med stort reportoar
AJ-PX800GH er et lett 2,8 kg skulderkamera med tre stk 2/3" MOS-sensorer. Et kamera som er nettverkskompatibelt og leverer blant annet AVC-Ultra innspilling.

Optikkmuligheter
Skulderkameraet har 2/3" bajonettfatning som gir deg muligheten til å variere mellom et bredt utvalg objektiver. Kameraet har også ND-filter i fire steg:  CLEAR, 1/4 ND, 1/16 ND og 1/64 ND og Gain-verdi opp til+42 dB.

Innspillingsformat:
Panasonic PJ-PX800GF leverer følgende innspillingsformater:

  • AVC-Intra
  • AVC-LongG
  • AVC--Proxy
  • DVCPRO HD
  • DVCPRO50
  • DVCPRO


Her kan du lese videre om kameraet


Panasonic søker AG-CVF15G
Panasonic PJ-PX800GH leveres med søkeren AG-CVF15G Color LCD

Les videre om søkeren her.

 

 

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.