AW-RP150G Camera Contol Panel

Panasonic AW-RP150G Camera Contol Panel

1041701
54 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Bestillingsvare
Bestillingsvare

Panasonic AW-RP150G Camera Contol Panel

AW-RP150 vil bli den nyeste fjernkamerakontrollen til å komplettere Panasonics omfattende profesjonelle PTZ-kamerainnstilling. Den har samme store funksjonalitet som AW-RP120 og AW-RP50, og inngår i oppsatsen med signifikante forbedringer på disse modellene, inklusive en ny joystick med håndkontroll (styring av PTZ eller Focus) og en stor LCD-skjerm for pekeskjerm for overvåkning og menyinnstillinger.

 

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.