Panasonic AW-UE40KEJ
Panasonic AW-UE40KEJ
Panasonic AW-UE40KEJ
Artikkelnummer: 1053909

Panasonic AW-UE40KEJ

PTZ-kamera med 4K-sensor og 24x zoom, svart

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
  • 4K-sensor opptil 30p med 24 zoom
  • NDI HX, HDMI, SRT
  • Perfekt for broadcast og installasjoner

Velg variant

31 824 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

AW-UE40 har en nydesignet og kompakt kropp med en vekt på kun 1,8 kg, noe som gjør den svært enkel å håndtere og installere i alle typer miljøer, spesielt når du plasserer kameraet på takstoler eller tak. Med en 1/2,5 MOS-sensor med opptil 4K 25 / 30p på hdmi og opptil fullHD 60p på SDI, er AW-UE40-kameraet perfekt designet for dagens krav innen digitale møter, strømming og andre arrangementer. Med en enkelt CAT6-kabel kan du via POE + både strømme kameraet, styre kameraet og ta bilder fra kameraet. Det blir ikke enklere enn dette.

Fordeler

  • 4K-sensor opp til 30p
  • NDI HX, HDMI, SRT
  • 24x zoom
  • Perfekt for kringkasting og installasjoner


AW-UE40 har det direkte operativsystemet basert på Panasonics egen teknologi for stillegående og myk vertikal og horisontal retning, med redusert driftsstøy på NC25 eller lavere. Direkte kjøring åpner også for flere muligheter for PTZ-drift inkludert raskere, mer nøyaktige bevegelser og med høyere nøyaktighet i forhåndsinnstilt posisjonering - noe som gjør den til Panasonics raskeste, mest stillegående og mest nøyaktige PTZ til dags dato.

Støtte for online videoinnhold

Når du bruker PTZ Virtual USB-driveren og bruker en LAN-tilkobling, er det mulig å motta video og lyd fra UE40 på samme måte som et USB-kamera. AW-UE40 er også utstyrt med Privacy Mode, som plasserer objektivet bakover i standby-modus.

Oppgradert 4K-sensor

AW-UE40 har en ny 1/2,5-type 4K MOS-sensor som produserer fantastisk UHD-video med ekte 4K-oppløsning på 1500 TV-linjer i UHD. UE40 støtter både HDMI og IP, noe som gjør den til et ideelt alternativ for bruk i eksisterende HD- eller 4K-arbeidsflyter takket være funksjonen for samtidig videoutgang.

Vidvinkelobjektiv

AW-UE40 introduserer et nytt vidvinkelobjektiv med et synsfelt på 74,1 ° og en 24x optisk zoom, som gjør at et bredt område kan fotograferes fra en begrenset installasjonsplass, i tillegg til å opprettholde høy bildekvalitet ved høye zoomforhold . Dette muliggjør fotografering i store innendørsrom. Intelligent zoom utvider funksjonene til 28x i UHD og 36x i Full-HD.

Optisk zoom og bildestabilisering

Optisk bildestabilisering (OIS) er lagt til enheten for å sikre jevn pan-tilt-bevegelse når du for eksempel er i mer belastede omgivelser eller i bevegelse eller plassert på et robotsystem.

4K og HD analoge utganger

AW-UE40 støtter opptil 4K 25p / 30p video på 3840 x 2160 for å gi profesjonell filmfotografering av høy kvalitet, samt en rekke utgangsgrensesnitt som HDMI og IP - som kan aktiveres samtidig for HD og 4K arbeidsflyter. Det er også et bredt utvalg av IP-overføringsprotokoller tilgjengelig. Ut av esken støttes Secure Reliable Transport (SRT) for å opprettholde stabiliteten mens den overfører video av høy kvalitet, selv i ustabile nettverksmiljøer. SRT tillater videodistribusjon over offentlig internett på en sikker og pålitelig måte, fordi den tilbyr kryptering og fordi tapte pakker automatisk oppdages og sendes på nytt.

AW-UE40 støtter også den høyeffektive NDI | HX versjon 2 med lav båndbredde, som er tilgjengelig via en valgfri betalt oppgradering. Dette muliggjør videooverføring med lav bithastighet over en enkelt LAN-kabel. RTMP / RTMPS gir live streaming til live streamingtjenester som YouTube Live og Facebook Live direkte fra kameraet.

Nytt webgrensesnitt og forenklede arbeidsflyter

Et helt nytt webgrensesnitt har blitt introdusert for profesjonelle operatører som jobber i mørkere miljøer for enkelt å navigere i det avanserte GUI for operatører.

Panasonic tilbyr et komplett økosystem av løsninger slik at de nye PTZ-kameraene enkelt kan introduseres i eksisterende kamerasystemer. Dette inkluderer bruk med fjernkamerakontroller, PTZ Control Center sentralisert kontrollprogramvare og automatisk sporing og presentasjonssporingsprogramvare, aktivert av ansiktsgjenkjenning og menneskekroppsdeteksjon.

Leveres med

  • AW-UE40
  • Strømforsyning (AC-adapter)
  • Takfeste
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen