Panasonic DC-S1R
Panasonic DC-S1R
Panasonic DC-S1R
Panasonic DC-S1R
Panasonic DC-S1R
Panasonic DC-S1R
Panasonic DC-S1R
Panasonic DC-S1R
Panasonic DC-S1R
Panasonic DC-S1R
Panasonic DC-S1R
Panasonic DC-S1R
Panasonic DC-S1R
Artikkelnummer: 1043034

Panasonic DC-S1R

Fullformat uten kompromisser

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Høyoppløst sensor på 47,3 mp med muligheten til 189 mp via en høyoppløst modus
 • Innebygget mekanisk bildestabilisering som samarbeider med stabiliserende objektiv
 • Autofokus med automatisk motivgjenkjenning for øyne, ansikt, mennesker og dyr
37 688 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Fullformat uten kompromisser

S1 og S1R er Panasonics første speilløse systemkamera med fullformatsensor. Designet med funksjonalitet i tankene og egenskaper som to spor for direkte sikkerhetskopiering, vinklet videoskjerm og en spesiell høyoppløselig modus der kameraet legger sammen flere bilder for å maksimere oppløsningen. Kameraet er også utstyrt med en svært høyoppløselig søker og 4K-video og autofokus med automatisk gjenkjenning av ansikter, øyne, mennesker og dyr.

Fordeler:

 • Høyoppløsnings modus
 • Innebygd mekanisk bildestabilisering som samarbeider med stabiliserte objektiver
 • Autofokus med automatisk motivgjenkjenning for øyne, ansikter, mennesker og dyr
 • Spor for to minnekort og tiltbar skjerm
 • Værbestandig mot støv og fuktighet

Dedikerte knapper og kontroller

Kameraet har flere dedikerte knapper for f.eks. ISO, WB og Autofokusmetode i tillegg til veldig mange knapper du kan stille inn selv. Ved å holde inne en av knappene du vil programmere, starter du innstillingsmenyen for å angi den bestemte knappen.

Innebygd bildestabilisering med funksjon for dobbel IS

Den innebygde stabiliseringen kompenserer for kameraristing og fungerer med alle objektiver da den er innebygd i kamerakroppen. Hvis du bruker et objektiv med stabilisering blir det enda mer effektivt. For videoopptak er det en annen elektronisk stabilisering som beskjærer bildet litt, men stabiliserer seg enda kraftigere.

4K Video 60p 4:2:0 8-bit 150bmps

Begge kameraene kan filme 4K 60p internt til minnekortet på 4:2:0 8-bit. For S1 vil en oppdatering være tilgjengelig i 2019 som vil gjøre filmingen enda kraftigere.

Doble minnekort

Doble spor gir deg sikkerhetskopiering, muligheten til å skille video- og stillbilder eller bare utvide plassen. Kameraet tar et XQD-kort og et SD-kort med UHS-II-støtte.

Høyoppløsningsmodus

Med høyoppløsningsmodus legger kameraet til åtte bilder sammen for å skape et ekstra høyoppløselig sluttbilde. Når kameraet bruker bildestabiliseringen for dette, krever det at kameraet står på et stativ. Det er to bevegelsesuskarphetsmoduser i motivene, en der kameraet registrerer uskarphet, noe som er effektivt i for eksempel vannfotografering, og en der kameraet prøver å redusere uskarphet i bildet.

Vinklet skjerm, også for stående bilder

Kameraet har en skjerm som kan vinkles opp, ned og sideveis for å ta opp lave vinkler i stående modus. Når skjermen foldes ut, slås øyesensoren for søkeren av automatisk slik at du kan ta bilder og filme i nærheten av kroppen uten at skjermen slås av.

Autofokus med automatisk emnegjenkjenning

Den kontrastbaserte autofokusen har et automatisk system der det bytter mellom fokus på mennesker, ansikter, øyne og dyr helt automatisk. Ved å trykke på joysticken kan du bytte mellom de forskjellige motivene. For mørke situasjoner er det en spesiell "Low Light AF".

Leveres med

 • Kamera
 • Batteri
 • USB-C-tilkobling batterilader
 • USB-C USB-C-kabel
 • USB-C USB-A-kabel
 • USB-C-tilkoblingsadapter
 • Kabelholder
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.