Panasonic HC-X20
Panasonic HC-X20
Panasonic HC-X20
Panasonic HC-X20
Panasonic HC-X20
Panasonic HC-X20
Panasonic HC-X20
Panasonic HC-X20
Artikkelnummer: 1057172

Panasonic HC-X20

Alt-i-ett 4K 60p videokamera som tilbyr opptaksmuligheter av høy kvalitet

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
 • Opptak med 4K 10-bit 60p
 • 24,5 mm vidvinkel og optisk zoom opptil 20x
 • Autofokus med ansiktsgjenkjenning AF/AE
28 977 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

HC-X20 er et profesjonelt 4K-videokamera med en 1,0-tommers sensor, som tilbyr avanserte funksjoner og ytelse som kreves av profesjonelle, men med en utmerket vektbalanse som gjør det enkelt å bruke for nyheter, intervjuer og eventfotografering. HC-X20 er utstyrt med enestående videoytelse med innebygd linse som raskt kan tilpasses ulike opptaksmiljøer. HC-X20 tilbyr optisk ytelse som ikke lar deg gå glipp av et motiv med funksjoner som 20x optisk zoom, 24,5 mm vidvinkel for både UHD og FHD, og 4K høypresisjon AF.

Fordeler

 • Opptak med 4K 10-bit 60p
 • 24,5 mm vidvinkel og optisk zoom opptil 20x
 • Autofokus med ansiktsgjenkjenning AF/AE
 • 4K AF med høy presisjon
 • 5-akset HYBRID OIS+ for stabile filmer

Med bemerkelsesverdig optisk ytelse for presise opptak

Det integrerte objektivet tilbyr en bemerkelsesverdig kraftig 20x optisk zoom som strekker seg fra 24,5 mm vidvinkel til 490 mm tele. i.ZOOM oppnår 24x ved 4K-oppløsning og 32x ved FHD. 4-Drive Lens System driver de fire linsegruppene uavhengig, og oppnår dermed 20x optisk zoom og den kompakte kroppsstørrelsen.

Høyhastighets AF med høy presisjon inkludert ansiktsgjenkjenning AF/AE

Overlegen fokushastighet, stabilitet og sporingsytelse for både 4K og Full-HD oppnås takket være Face Detection AF/AE sammen med det presise fokusobjektivet. Ansiktsgjenkjenning AF/AE gir presis fokusering og tilstrekkelig eksponering for motiver. I tillegg kan motivsporing med fargegjenkjenning aktiveres ved å trykke på LCD-panelet for å aktivere presis sporing.

5-akset HYBRID OIS+ muliggjør stabil bildeopptak

For både UHD- og FHD-modus, i tillegg til OIS (Optical Image Stabilization), fungerer elektronisk bildestabilisering for å oppdage og korrigere 5-akset håndristing, inkludert rotasjonsuskarphet. Dette gir sterk korreksjon under ustabile forhold, som lav- og høyvinkelfotografering. Ball OIS-systemet reduserer friksjonen på drivseksjonen og oppnår sensitiv korreksjon selv for håndtrykk med liten amplitude. Dette gir vakre bilder med undertrykt håndrystelse selv ved høy, 20x optisk zoom.

Svært følsom 1,0-tommers 4K-sensor for suveren bildekvalitet

1,0-tommers MOS-sensor (ca. 15,03 effektive megapiksler) kan ta opp i UHD (3840 x 2160) uten beskjæring og tilbyr en moderat dybdeskarphet og en utmerket balanse mellom bildekvalitet og følsomhet. Filformatet kan velges fra allsidige og brukervennlige MOV (QuickTime), MP4 og AVCHD.

Høykvalitetsopptak med allsidige moduser

Videokameraene støtter en rekke bithastigheter og formater for å møte profesjonelle behov. Intern opptak av UHD opptil 29,98p/25p og FHD opptil 59,94p/50p i 4:2:2 10-bits høy kvalitet er nå mulig. Når innstilt for 10-bits opptak, leverer videokameraet 4K 60p/50p 4:2:2 10-bits HDMI-utgang, noe som muliggjør bildeopptak av høy kvalitet med en ekstern opptaker. Nytt høyeffektivt HEVC-opptak (LongGOP/10-bit 4:2:0/MOV) støttes også for opptak av UHD 59.94p/50p med en høy bithastighet på 200 Mbps, i tillegg til filformatene MOV, MP4 og AVCHD.

Leveres med

 • HC-X20
 • Håndtaksenhet
 • Batteri (AG-VBR59)
 • Strømadapter
 • Solblender
 • Øyemusling
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen