Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera
Artikkelnummer: 1053142

Panasonic LUMIX BS1H FF BOX Camera

Film opptil 6K med boxkameraet BS1H

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Film i opptil 6K
 • 14 + dynamisk omfang
 • 24.2 MP Fullformatsensor
39 989 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Panasonic presenterer stolt sin LUMIX DC-BS1H i fullformat. LUMIX BS1H er et allsidig bokskamera som kombinerer videoytelse av kinokvalitet med LUMIX S1H. BS1H har plass til en 24 megapiksel fullformatsensor med Dual Native ISO-teknologi som leverer fantastisk bilde selv under vanskelige lysforhold, inkludert 6K-opptak i full oppløsning, imponerende bokeh, bredt dynamisk område med 14+ stopp, V-Log og mye mer. Med flere tilkoblinger og ekstrem mobilitet kan brukere fleksibelt bygge BS1H til kamerasystemet i henhold til sine egne behov.

Fordeler

 • Film i opptil 6K
 • 24.2 MP Fullformatsensor
 • Dual native ISO
 • 14 + dynamisk område
 • Tidskode og Genlock
 • Variabel bildefrekvens
 • Kompakt og fleksibel design
 • Monter hvor som helst
 • Spill inn lokalt via SD-kort eller eksternt via HDMI eller SDI ut
 • Kan drives (PoE+) og kontrolleres med nettverkskabel (Cat6)
 • Fjernstyr opptil 12 kameraer via Panasonics Multicam-programvare

Filmproduksjonskvalitet med 35 mm fullformatsensor

BS1H inneholder en 35 mm CMOS-fullformatsensor på 24,2 megapiksler(35,6 mm x 23,8 mm) som filmer opptil 6K-oppløsning. Med en aktiv oppløsning på 6 024 x 4016 leverer BS1H omtrent 24,2 millioner bilder. Implementering av et OLPF (optisk low pass filter) demper moire og falsk farge. Bildesensoren med dual native ISO i BS1H minimerer støy ved å tilpasse seg bildet. Kombinert med optimal signalbehandling fra Venus Engine garanterer den maksimal ISO 51200 høysensitiv innspilling med minimal støy.

Maksimer bruken av piksler i fullformatsensoren, LUMIX BS1H kan filme 6K/24p, 5.4K/30p (3:2 bildeforhold) eller 5.9K/30p (16:9 bildeforhold) høyoppløselig videoopptak. Det gir også 10-bit 60p 4K HEVC videoopptak når du bruker bildeområdet som tilsvarer Super 35mm 4:2 10-bit 4K30p kan spilles inn i H.264. Dataene med høy oppløsning kan også brukes til å lage 4K-videoer med høyere bildekvalitet eller til å beskjære materiale i 4K.

LUMIX BS1H leverer 14+ dynamisk område med V-Log, som i stor grad er de samme som for Panasonic Cinema Cameraer, for å nøyaktig reprodusere alt fra mørke til lyse områder.

Evnen til å få presise farger og fine hudtoner er et must for enhver filmskaper. LUMIX BS1H importerer den berømte kolometrien fra VariCam-serien med cinemakameraer. LUMIX BS1H inkluderer V-Log/V-Gamut-opptak for å levere et høyt dynamisk område og brede farger. V-Log gir et flatt bilde i kameraet, men all fargeinformasjon i bildet beholdes. Dette betyr at du kan håndtere alle fargedataene etter klargjøringen.

CMOS-sensoren på LUMIX BS1H har et bredt spekter av farger "V-Gamut", som er BS1Hs fargeområde og oppnår et fargeområde bredere enn BT.2020. V-Log har loggkurveegenskaper som er litt som negativ film, og V-Gamut leverer et fargeområde som er enda større enn film.
Foreløpig HDR-opptak (High Dynamic Range) kameraet tar opp video med en spesiell gammakurve kompatibel med ITU-R BT.2100, og brukeren kan nå velge Hybrid Log Gamma (HLG) i Photo Style.


En rekke innspillingsformater, bildefrekvenser og oppløsninger på opptil 6K

LUMIX BS1H kan levere 4:2:2 10-bits 4K 60p/50p over HDMI-utgang. Ved å ta i bruk en ny varmedispersjonsstruktur oppnår den ubegrenset videoopptak i forskjellige opptaksformater, inkludert 4:3 anamorfisk modus, for å møte profesjonelle behov. I tillegg tilbyr BS1H to RAW arbeidsflytalternativer flere til de omfattende kreative behovene. [5.9K] / [4K] / [Anamorphic (4:3) 3.5K] 12-bits RAW-videodata kan sendes ut over HDMI for å lagre Apple ProRes RAW på Atomos Ninja V eller lagre Blackmagic RAW på Blackmagic Video Assist 12G HDR.

VFR (variabel bildefrekvens) gjør det mulig for brukere å spille inn overcranked/undercranked video i C4K/4K (60 fps, maks 2,5 ganger langsommere i 24p) og FHD (180 fps, maksimalt 7,5 ganger langsommere i 24p). Minimum bildefrekvens for hurtigbevegelsesvideo er 2 bps. I tillegg kan høy bildefrekvens (HFR) video med lyd også spilles inn selv når autofokus brukes. En rekke effekter er tilgjengelige for å produsere en slow motion-video gjennom etterproduksjonsprosessen.
LUMIX BS1H har en ny varmedispersjonsstruktur for å oppnå ubegrenset videoopptak. Karosseriet består av aluminium og magnesiumlegering for å levere både holdbarhet og lav vekt.
For å støtte et økende behov for livestreaming, tilbyr BS1H en IP-streamingfunksjon som muliggjør ekstern bildeoverføring av høy kvalitet til den elektroniske sosiale streamingplattformen med PC-tilkobling via kablet LAN. Spesielt kan LUMIX BS1H streame 4K 60p (50p) video i H.265. H.265 realiserer halvparten av bithastigheten mens bildekvaliteten er den samme som H.264, noe som betyr at den kan gi 2x høyere bildekvalitet med samme bithastighet som H.264. Streaming i ultra-high definition 4K med lav bithastighet er mulig selv i tilfeller der båndbredden ikke er bred nok.

En rekke tilkoblinger for ubegrensede muligheter

Med karosseri bestående av aluminium og magnesiumlegering er LUMIX BS1H et kompakt og lett, men slitesterkt kamera i boksstil og tilbyr en rekke praktiske porter. I tillegg til en USB 3.1 Type-C er det en 3G-SDI (BNC) og en HDMI Type-A-terminal som kan brukes til samtidig utgang. I tillegg gjør Genlock IN (BNC) og Timecode IN/OUT (BNC) funksjoner det mulig å synkronisere videoopptak i flere vinkler for å bygge et skalerbart system med eksterne skjermer, rigger og gimbaler fra andre produsenter. Når den er koblet til lan, gjør Power over Ethernet+ (PoE+) det enkelt å installere både fysisk og elektrisk. Kontroll over maksimalt 12 sett med LUMIX BS1H-kameraer * 2 er tilgjengelig med Panasonic PC-programvare LUMIX Tether for Multicam. LUMIX BS1H er også utstyrt med et dobbelt SD-spor for opptak eller reléopptak.
Bruk av LUMIX S-objektiver med BS1H gir ytterligere fordeler. Boost I.S. (video)-funksjonen (bildestabilisatoren) kan brukes og overlegen AF/AE-kontroll er tilgjengelig når LUMIX S-serien objektiv med O.I.S. (Optisk bildestabilisator) er montert.


V-Log eller V709 kan velges på den eksterne skjermen via SDI under RAW-utgang. Opptaksassistansefunksjoner som V-Log View Assist, Luminance Spot Meter og Zebra Pattern kan brukes under RAW output.

Apple ProRes RAW
 • Valgbar opptaksmodus avhenger av fastvareversjonen av Atomos Ninja V.
 • Gå til Atomos hjemmeside for informasjon om firmwareversjonen av Atomos Ninja V.
 • Software som støtter Apple ProRes RAW, kreves for å redigere RAW-video som er tatt opp med NINJA V. Bruk LUT tilgjengelig på Panasonics nettsted for å gjøre samme fargeklassifisering som V-Log/V-Gamut
Blackmagic RAW
 • Valgbar opptaksmodus avhenger av fastvareversjonen av Blackmagic Video Assist 12G HDR.
 • Se Blackmagic Design nettsted for informasjon om den tilsvarende firmwareversjonen av Blackmagic Video Assist 12G HDR.
 • DaVinci Resolve eller DaVinci Resolve Studio kreves for å spille og redigere Blackmagic RAW-data. DaVinci Resolve Studio kreves for å levere prosjekter med Blackmagic RAW-data i oppløsninger over 3840x2160.

Leveres med

 • Panasonic BS1H
 • Nettadapter
 • Nettkabel
 • Kontaktbeskyttelse
 • Sensorbeskyttelse
 • Blitsskobeskyttelse
 • Kabellås
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen