Panasonic Lumix DC-GH5s kamerahus
Panasonic Lumix DC-GH5s kamerahus
Panasonic Lumix DC-GH5s kamerahus
Panasonic Lumix DC-GH5s kamerahus
Panasonic Lumix DC-GH5s kamerahus
Panasonic Lumix DC-GH5s kamerahus
Artikkelnummer: 1037823

Panasonic Lumix DC-GH5s kamerahus

Lumix DC-GH5s kamerahus

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
 • Sensor med Dual Native ISO og høy følsomhet
 • C4K 10-bit 4:2:2 30p i 400mbps på SD-minne
 • C4K 10-bit 4:2:2 60p på ekstern recorder
18 987 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Kompakt systemkamera med Dual Native ISO for videofilming i vanskelige lysforhold.

GH5s er en videreutvikling av Panasonic DC-GH5, og er spesielt designet for å få maksimal videoprestasjon. En sensor med høy lysfølsomhet og Dual Native ISO-teknikk gir deg gode muligheter til å bruke eksisterende lys, som sammen med flere andre egenskaper gjør GH5s til et utmerket videokamera når du vil ha en kompakt rigg eller jobbe med flere kameraer samtidig.

Fordeler:

 • Maks ISO 51200 med Dual Native ISO
 • Cinema 4K
 • C/4K 4:2:2 10-bit 400-mbps 24/25/30p på minnekort og 50/60p på ekstern recorder
 • HDR med HLG (Hybrid Log-Gamma)
 • V-Log og ingen recordlimit
 • 240FPS i FHD (60 i 4k)
 • TimeCode IN/OUT via BNC
 • 14-bit RAW stillbilde
 • Live View Boost og Night View
 • Ulike bildeforhold
 • Doble SD-kort, DFD og værtett

Maks ISO 51200 med Dual Native ISO

Dual Native ISO er en egenskap som minimerer støyen når du bruker kameraet i situasjoner med lite lys. Takket være den større pikselstørrelsen og den nye sensorteknikken får kameraet en maks-ISO på opptil 51200. Dual Native ISO for F-LogL og HLG Native er 800/5000 og normal gamma (Standard profiles) er 400/2500.

Cinema 4K

Med Cinema 4K filmer GH5s i en oppløsning på 4096 x 2160, og en framerate på 24p, noe som gir det samme bildeformat som normalt brukes på kino. 24P innebærer også at kameraet kan synkroniseres med filmkameraer som brukes for innspilling av kinofilmer. Sammenlignet med vanlige 4K/UHD som filmer i 3840 x 2160, og med en framerate på 23.98 som gir et bildeforhold på 16:9, noe som er mer egnet for TV.

C/4K 4:2:2 10-bit 400-mbps 60p

GH5s kan, i tillegg til 4K også å spille inn i C4K i 10-bits farge med 4:2:2 fargesampling. Dersom du vil filme direkte på minnekortet klarer kameraet å spille inn C4K/4K 4:2:2 10.bit i 23.98/24/30p. Dersom du vil maksimere kameraets potensiale kan du spille inn til en ekstern recorder via en HDMI-kabel, og da kan GH5 levere C4K/4K i 4:2:2 10-bit i hele 50/60p. Ved å filme i 60fps kan du oppnå en 2.5x slowmotion når du spiller av filmen i 24p.

HDR med HLG (Hybrid Log-Gamma)

Takket være High Dynamic Range-modus har du muligheten til å fange et bredere spekter av lys og farger sammenlignet med kameraer uten HDR. Du får med mer detaljer i skygger uten at lyse partier blir overeksponert. Hybrid Log Gamma (HLG) er en standard for å kunne bruke HDR i livesendinger til kompatible TV- og bildeskjermer, og som også er bakoverkompatibel med SDR. Det går også an å bruke Panasonic Photo Styles i kombinasjon med HDR.

V-Log uten recordlimit

Med Pansonic V-log har du mulighet til å gradere filmmaterialet ditt for å få akkurat den looken du ønsker. Til forskjell fra GH5 så leveres GH5s med V-log installert fra begynnelsen, slik at du enkelt kan begynne å bruke din favoritt 3D-LUT. Akkurat som GH5 kan GH5s filme klipp som er lenger enn 29 minutter og 59 sekunder, noe som er utmerket dersom du vil filme en konsert, en kamp eller en livestream der du vil ha muligheten til å lagre og klippe sammen materialet fra flere kameraer i ettertid.

240FPS i FullHD

Dersom du vil filme i veldig slowmotion kan du, via Variable Frame Rate (VFR) stille inn din GH5s til å filme i hele 240fps. Dette gir deg en 10x slowmotion effekt når du senere spiller av filmen 24p.

TimeCode IN/OUT via BNC

Nytt i GH5s er TimeCode IN/OUT-tilkobling. Dette gjør det lettere å mikse og synkronisere materialet fra flere ulike kameraer og lydkilder i ettertid. Den medfølgende BNC-kontakten puttes inn i kameraets blitssyncport.

14-bit RAW stillbilde

Takket være den nye sensoren haar nå GH5s muligheten å fotografere i 14-bit RAW for å få mer farge og lysinformasjon i stillbildene dine. Dette gir deg bedre overganger mellom farger, og mellom lyst og mørke i bildene, noe som gir deg et bilde med tydligere detaljer. Seriebildetagningen er maks 10 fps med AF-S og maks 7 fps med AF-C ved fotografering i 14-bit raw.

Live View Boost og Night View

For deg som liker å fotografere eller gjøre timelapses på natten eller i andre mørke situasjoner finnes den nye funksjonen Live View Boost der kameraet øker følsomheten på sensoren, og i sin tur LiveView for at du lettere skal kunne komponere bildet ditt. GH5 har også arvet Night View fra G9, noe som gjør skjermen og søkeren din rød for at du ikke skal få mørkesynet ødelagt.

Ulike bildeforhold

Med GH5s kan du velge flere ulike bildeforhold direkte ved innspilling.Ved å bruke 10.28 mp av sensorens totalt 11.93 mp kan du fotografere og filme i bildeforholdene 4:3, 3:2, 16:9, 17:9 uten at bildevinkelen forandres mellom de ulike bildeforholdene.

Doble SD-kort, DFD og værtettet

Som tidligere versjoner (GH5, G9) har GH5s doble kortplasser med UHS-II V60 støtte på begge plassene, slik at det ikke spiller noen rolle hvilken av kortplassene du velger å bruke. Funksjoner som at du kan bytte minnekort mens du spiller inn (Relay), sikkerhetskopiere ved å spille inn samme materiale på begge kortene samtidig (Backup) eller velge å lagre filmfiler på det ene kortet og bilder på det andre (Allocation) finnes selvsagt fremdeles. DFD-fokus og værtetting som tåler kulde ned til -10c er også populære egenskaper som GH5s har. Tenk over at GH5s ikke har innebygd bildestabilisering, så for å få f.eks. pene håndholdte opptak bør kameraet brukes med en gimbal. Fordelen er at GH5s takler raskere og hardere bevegelser, f.eks. om kameraet er montert på en firehjuling, sammenlignet med GH5. Dette er takket cære at sensoren sitter hardere montert i kameraet, og ikke er opphengt i magneter.

Se mer om Video Speed Class-standaden for SD-kort

 

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.