Headset for datamaskin

Her finner du alle våre headset for datamaskin, det vil si hodetelefoner med mikrofonbom. Koble et headset til datamaskinen for toveiskommunikasjon når du har online møter eller spill. Vi har headset for datamaskiner fra Jabra, Logitech og Corsair for både høykvalitets digitale møter fra hjemmekontoret og spilløkter. Velg mellom et kablet eller trådløst headset. Kjøp headset til datamaskiner direkte på nett eller besøk oss i butikken.

15 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Farge
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.