Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter, Space Grey
Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter, Space Grey
Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter, Space Grey
Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter, Space Grey
Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter, Space Grey
Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter, Space Grey
Artikkelnummer: 1054561

Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter, Space Grey

Ultrabærbar 7-porters USB-C-hub

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Koble til datamaskinen ved hjelp av USB-C
  • Elegant og ultrakompakt aluminiumsdesign
  • Gigabit Ethernet, USB-C hurtiglading (60 W) og støtte for 4K HDMI (60 Hz)

Velg farge

849 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet Adapter er en ultraportabel USB-C-hub hvor du får en sømløs kombinasjon av syv porter i én kompakt enhet. Gigabit Ethernet, 4K HDMI (60Hz) og USB-C med strømstøtte er bare noen av portene som gjør det enkelt for deg å koble til alt utstyret ditt. Den har en enkel plug and play-design og en stilig aluminiumsfinish. Ta med arbeidsplassen din når du er på farten eller få et rent og stilig skrivebord hjemme eller på kontoret.

Tilkoblinger

  • 1x USB-C strømforsyning (opptil 60W)
  • 1x 4K HDMI (60Hz)
  • 1x Gigabit Ethernet
  • 2x USB-A (opptil 5 GB/s)
  • 1x Micro / SD kortleser

Satechi Multiport USB-C-hub

Gigabit Ethernet for stabil nettverkstilkobling

Gigabit Ethernet-porten er ideell for deg som er ute etter en stabil nettverkstilkobling når du er ute på stedet eller reiser. Den kan for eksempel brukes på steder hvor WiFi-dekning mangler eller på hotellrom hvor du vil være sikker på å få en mer stabil tilkobling.

Opplev 4K HDMI

HDMI-porten gir deg en skarp opplevelse og en høyoppløselig skjerm på alle HDMI-klare skjermer. Koble en HDMI-kabel (2.0 eller høyere) fra skjermen til adapteren og få en sylskarp videoutgang med en oppløsning på opptil 4K 60Hz. Krever en direkte tilkobling HDMI til HDMI.

Strømforsyning og periferiutstyr

USB-huben er også utstyrt med en USB-C PD-port som lar deg strømme utstyret ditt – for eksempel en bærbar PC opp til 60W. Imidlertid må USB-C-enheten du kobler til støtte USB-C PD-protokollen (2.0 eller høyere). I tillegg til disse har huben også to USB-A-porter og en microSD/SD-leser for overføring og sikkerhetskopiering av filer uansett hvor du er.

Elegant og ultrakompakt design

Den stilige designen og den kompakte formfaktoren gjør denne USB-hubben perfekt for å ta med deg på farten – uten å måtte ofre tilgangen til annet periferiutstyr.

Leveres med

  • Satechi USB-C Slim Multiport Ethernet-adapter

Godt å vite! Huben støtter ikke Apple Super Drive og USB-portene kan ikke lade en iPad. I følge anbefalingen skal kun 1 harddisk kobles til om gangen.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen