Apple MacBook Air 15'', M3 8-core CPU, 10-core GPU, 8GB RAM, 256GB, Midnight
Apple MacBook Air 15'', M3 8-core CPU, 10-core GPU, 8GB RAM, 256GB, Midnight
Apple MacBook Air 15'', M3 8-core CPU, 10-core GPU, 8GB RAM, 256GB, Midnight
Apple MacBook Air 15'', M3 8-core CPU, 10-core GPU, 8GB RAM, 256GB, Midnight
Artikkelnummer: 1100432

Apple MacBook Air 15'', M3 8-core CPU, 10-core GPU, 8GB RAM, 256GB, Midnight

MacBook Air 15'' – Mer kraft med M3.

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • M3 8-core
 • 8GB RAM & 256GB SSD
 • 100 % resirkulert aluminium

Velg variant

19 939,50 NOK
Fri frakt ved kjøp over 3 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Gjør alt, enda raskere. MacBook Air 15'' med M3 har alle funksjonene du forventer av MacBook Air, bare bedre. M3-chipen sørger for at alt går lynraskt, fra surfing til video og mer krevende programmer. Du får en mer responsiv, skarpere og raskere brukeropplevelse uansett hvor du er. Den supertynne og lette designen gjør MacBook Air til den ideelle følgesvennen uansett hvor du er. Med en kraftig 8-kjerners prosessor og 10-kjerners grafikk kjører alt problemfritt, slik at du kan få mye gjort på kort tid uten hindringer. Den vifteløse designen gir deg stillegående, harmonisk drift når du trenger fullt fokus. MacBook Air 13'' M3 gir deg mer.

Fordeler

 • M3 med 8 kjerner og 10 grafikkjerner
 • 15-tommers skjerm
 • 1,15 cm tynn og veier bare 1,51 kg
 • MagSafe Magnetic Charger
 • 4 høyttalere med Dolby Atmos-støtte
 • Laget av 100 % resirkulert aluminium
 • Mulighet til å koble til to skjermer

Smidigere staves M3

Apples M3-kort tar MacBook Air til nye høyder. Opplev grafikken du har savnet, bytt problemfritt mellom krevende programmer og se video uten irriterende hakk. Samtidig bruker det mindre strøm og har en vifteløs design, noe som betyr at du kan bruke MacBook Air fullt ut uten å bli forstyrret av viftestøy. Med opptil 18 timers batteritid får du en utrolig bærbar opplevelse.

Spennende farger og klarhet

Med den briljante Liquid Retina-skjermen får du støtte for en milliard farger. Du får fantastiske bilder og intense farger i alt du gjør. Med 500 nit lysstyrke og True Tone-teknologi tilpasser lysstyrke og fargetone seg til omgivelsene rundt deg for å gi deg de beste forholdene til enhver tid.

HD-kamera med 1080p

Det innebygde kameraet gjør videosamtaler enklere. Utstyrt med 1080p får du en bildekvalitet som er merkbart bedre selv under dårlige lysforhold sammenlignet med tidligere generasjoner. Med tre mikrofoner og fire høyttalere er lyden harmonisk og romlig. Det er også støtte for hodetelefontilkobling, to Thunderbolt-porter og MagSafe-lading.

Ta vare på miljøet

Med resirkulert aluminium i kabinettet og den første MacBook som bruker 50 % resirkulerte materialer, er denne generasjonen av MacBook Air den mest miljøvennlige hittil. Oppdag en mer bærekraftig verden med MacBook Air.

Din stil, ditt fargevalg

Den nye generasjonen MacBook Air kommer i fire livlige farger. Velg mellom Midnight, Starlight, Space Grey eller Silver og la personligheten din skinne.

Leveres med

 • MacBook Air 15'' M3 8-core CPU 10-core GPU 8 GB RAM 256 GB
 • MagSafe-lader 35W
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen