Nyhet
Kampanje
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
ASUS ProArt PA32UCR-K
Artikkelnummer: 1100766

ASUS ProArt PA32UCR-K

32'' 4K-skjerm med HDR og inkludert maskinvarekalibrator

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 7-11 dager
Butikklager:
  • 4K-skjerm med IPS-panel
  • 99,5 % Adobe RGB og 98 % DCI-P3
  • Støtte for maskinvarekalibrering
14 490 NOK15 490 NOK

ProArt Weeks

Kampanjepriser på utvalgte modeller!

Akkurat nå har vi ekstra gode priser på utvalgte ProArt-skjermer fra ASUS. Skjermer som er spesialdesignet for din kreativitet. Registrer skjermen din og få 2 års utvidet garanti. Kampanjen varer frem til 13. mai 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

ASUS ProArt PA32UCR-K er en toppmoderne skjerm for kreative som tar arbeidet ditt til nye høyder. Med en imponerende størrelse på 32" og 4K UHD-oppløsning (3840 x 2160) leverer denne skjermen utrolig bildekvalitet og detaljer som gjør alle oppgaver enkle og superskarpe. Skjermen er også HDR-10- og HLG-kompatibel med en lysstyrke på hele 1000 nits, noe som gir en levende og naturtro visningsopplevelse som tar kreativiteten din til nye nivåer. ProArt PA32UCR-K er valget for profesjonelle som krever en skjerm med enestående bildekvalitet, fargenøyaktighet og brukervennlige funksjoner.

Viktige fordeler

  • 4K IPS-skjerm med VESA DisplayHDR 1000
  • USB-C med 80 W strømtilførsel
  • 99,5 % Adobe RGB, 98 % DCI-P3 og 100 % sRGB
  • Calman-verifisert og fabrikkalibrert til Delta E < 1
  • Ergonomisk stativ som kan heves, senkes, roteres og vippes
  • Kan brukes i stående modus
  • X-rite i1 Display Pro-kalibrator medfølger

Farger som stråler

Med Quantum-dot-teknologi tilbyr skjermen enestående fargegjengivelse med 99,5 % Adobe RGB, 98 % DCI-P3 og 100 % sRGB. Dette betyr at alle fargetoner og detaljer gjengis med enestående presisjon og realisme, noe som gjør den ideell for grafisk design, bilderedigering og videoredigering.

Kalibrer når du trenger det

ASUS ProArt Display PA32UCR-K har verdensledende delta-E (∆E) <1-standarder og ASUS ProArt Hardware Calibration-teknologi, som gir optimalisert fargegjengivelse, ensartethet og muligheten til å lage egendefinerte fargeprofiler. Med den medfølgende X-rite i1 Display Pro kan du enkelt kalibrere skjermen for å sikre presis fargenøyaktighet.

ProArt PA32UCR-K lifestyle

Opplev medier i 4K HDR

Med en oppløsning på 3840 x 2160 piksler får du en fantastisk pikseltetthet til tross for en størrelse på 32" og tre ganger så stort overflateareal å jobbe med sammenlignet med en Full HD-skjerm. Dette gjør at du kan redigere og se på materiale i 4K i full størrelse og oppleve detaljer tydeligere. Med DisplayHDR 1000 får du utrolig lysstyrke og dyp kontrast som gir liv til bildene og videoene dine.

Tilkoblinger som forenkler

Takket være USB-C-støtte kan du enkelt koble til og overføre data med én enkelt kabel, samtidig som du får opptil 80 W strømtilførsel til eksterne enheter. I tillegg er skjermen Calman Ready og integreres sømløst med ColourSpace, noe som gir deg full kontroll over fargekalibrering og bildeoptimalisering.

Fremtiden er bærekraftig

ProArt PA32UCR-K er testet for å oppnå verdensledende sertifiseringer for bærekraft. Den er laget av minst 85 % resirkulert plast og komponenter, og panelet inneholder ikke kvikksølv. Emballasjen er laget av mer enn 80 % resirkulert materiale og er enkel å resirkulere. Størrelsen er også designet for å veie lite og ta opp minimalt med volum, noe som betyr at det krever mindre ressurser å frakte den.

Leveres med

  • ASUS ProArt PA32UCR-K
  • Strømkabel
  • HDMI-kabel
  • DisplayPort-kabel
  • USB-kabel
  • X-rite i1 Display Pro
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen