Nyhet
Kampanje
ASUS ProArt PA32UCXR
ASUS ProArt PA32UCXR
ASUS ProArt PA32UCXR
ASUS ProArt PA32UCXR
ASUS ProArt PA32UCXR
ASUS ProArt PA32UCXR
ASUS ProArt PA32UCXR
ASUS ProArt PA32UCXR
ASUS ProArt PA32UCXR
ASUS ProArt PA32UCXR
ASUS ProArt PA32UCXR
ASUS ProArt PA32UCXR
ASUS ProArt PA32UCXR
ASUS ProArt PA32UCXR
Artikkelnummer: 1100765

ASUS ProArt PA32UCXR

32'' 4K-skjerm med HDR og innebygd maskinvarekalibrering

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg. Levering innen 23-27 dager
Butikklager:
  • 4K-skjerm med IPS-panel
  • 99 % Adobe RGB og 97 % DCI-P3
  • Innebygd maskinvarekalibrering
39 990 NOK41 990 NOK

ProArt Weeks

Kampanjepriser på utvalgte modeller!

Akkurat nå har vi ekstra gode priser på utvalgte ProArt-skjermer fra ASUS. Skjermer som er spesialdesignet for din kreativitet. Registrer skjermen din og få 2 års utvidet garanti. Kampanjen varer frem til 13. mai 2024.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Vi presenterer ASUS ProArt Display PA32UCXR Professional Monitor - den ultimate skjermen for profesjonelle som krever den høyeste kvalitet og ytelse. Med en imponerende størrelse på 32 tommer og 4K UHD-oppløsning (3840 x 2160) leverer denne skjermen uovertruffen bildekvalitet og detaljer for en overlegen arbeidsopplevelse. Skjermen er utstyrt med mini LED-bakgrunnsbelysning, IPS-panel og en lysstyrke på opptil 1600 nits. Med en bildekvalitet som imponerer i både lyse og mørke omgivelser, kan du være sikker på at alle detaljer blir gjengitt med enestående klarhet og realisme.

Fordeler med skjermen

  • 4K IPS-skjerm med VESA DisplayHDR 1400
  • USB-C med 90 W strømtilførsel
  • 99 % Adobe RGB, 97 % DCI-P3 og 100 % sRGB
  • Calman-verifisert og fabrikkalibrert til Delta E < 1
  • Ergonomisk stativ som kan heves, senkes, roteres og vippes
  • Kan brukes i stående modus
  • Automatisk kalibrering med innebygd fargekalibrator

Enestående farger

ProArt PA32UCXR har ekte 10-bit fargedybde og Quantum Dot-teknologi, og leverer 100 % sRGB, 99 % Adobe RGB, 97 % DCI-P3 og Rec. 2020-fargerom, samt bransjeledende Delta E <1-fargenøyaktighet. Enten du jobber med grafisk design, bilderedigering eller videoredigering, kan du være sikker på at prosjektene dine får levende og intense farger.

Alltid nøyaktig med kalibrering

Den innebygde fargekalibratoren støtter både selvkalibrering og automatisk kalibrering, og er kompatibel med profesjonell kalibreringsprogramvare som Calman og Light Illusion ColourSpace CMS. Med støtte for flere HDR-formater, inkludert Dolby Vision®, HLG og HDR10, kan du nyte en naturtro visningsopplevelse som tar kreativiteten din til nye høyder.

Se verden i 4K HDR

Med en oppløsning på 3840 x 2160 piksler får du en fantastisk pikseltetthet til tross for en størrelse på 32 tommer og tre ganger så stort overflateareal å jobbe med sammenlignet med en Full HD-skjerm. Dette betyr at du kan redigere og se på materiale i 4K i full størrelse og oppleve detaljer tydeligere. Med DisplayHDR 1400 får du utrolig lysstyrke og dyp kontrast som gir liv til bildene og videoene dine.

Flere alternativer for enklere tilkobling

ASUS ProArt PA32UCXR tilbyr også omfattende tilkoblingsmuligheter med to Thunderbolt™ 4-porter med opptil 90 W Power Delivery, HDMI®, DisplayPort™ og en innebygd USB-hub. Hold arbeidsstasjonen ryddig og enkel uten unødvendige kabler og ekstra hubber.

Fremtiden er bærekraftig

ProArt PA32UCXR er testet for å oppnå verdensledende sertifiseringer for bærekraft. Den er laget av minst 85 % resirkulert plast og komponenter, og panelet inneholder ikke kvikksølv. Emballasjen er laget av mer enn 80 % resirkulert materiale og er enkel å resirkulere. Størrelsen er også designet for å veie lite og ta opp minimalt med volum, noe som betyr at den krever mindre ressurser å frakte.

Leveres med

  • ASUS ProArt PA32UCXR
  • Strømkabel
  • HDMI-kabel
  • DisplayPort-kabel
  • USB-kabel
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen