Epson Perfection V39II
Epson Perfection V39II
Epson Perfection V39II
Epson Perfection V39II
Epson Perfection V39II
Epson Perfection V39II
Epson Perfection V39II
Epson Perfection V39II
Artikkelnummer: 1100296

Epson Perfection V39II

Planskanner med høy skanneoppløsning

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Skanneoppløsning 4800x4800 dpi
  • Skanner opp til A4-størrelse
  • Smart direkte bildebehandling
1 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Møt Epson Perfection V39II, som er designet for å oppfylle dine høyeste forventninger, samtidig som den prioriterer holdbarhet og brukervennlighet. Med en enestående skannekapasitet på 4800 dpi med høy oppløsning kan du nå fange hver eneste detalj med enestående klarhet og presisjon. Den innebygde holderen for vertikal skanning gjør skanneren allsidig og fleksibel og gir plass til ulike typer og størrelser av dokumenter. Den medfølgende programvaren Epson Easy Photo Fix forbedrer kvaliteten på skanningen ved å fjerne støv, gjenopprette falmede farger og korrigere motlys. Tekstskarphet og uønsket gjennomslag kan også korrigeres. Enten du skanner bilder, dokumenter eller kunstverk, kan du enkelt oppnå optimale resultater uten at det går på bekostning av plass eller brukervennlighet.

Fordeler

  • Høyoppløselige resultater med skarpe detaljer
  • Strøm og tilkobling via samme USB-port for enklere kabelhåndtering
  • Laget av 30 % resirkulert plast

Færre ledninger for en smidigere arbeidsflyt

Perfection V39II leverer ikke bare eksepsjonell ytelse, men tilbyr også enkel tilkobling og strøm via USB. Du trenger ingen ekstra strømadaptere eller klumpete kabler - bare koble til datamaskinen og start skanningen umiddelbart, noe som effektiviserer arbeidsflyten og sparer verdifull tid.

Med miljøet i tankene

Epson er opptatt av å redusere sin miljøpåvirkning. Derfor er Perfection V39II laget av 30 % resirkulert plast, noe som bidrar til å redusere miljøpåvirkningen uten at det går ut over kvaliteten. Med Epson ReadyScans LED-teknologi kreves det heller ingen oppvarmingstid, noe som ytterligere reduserer energiforbruket.

Leveres med

  • Epson Perfection V39II
  • Driver- og verktøyprogramvare (CD)
  • USB-kabel
  • Brukerhåndbok (CD)
  • Oppsettinstruksjoner
Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen