Kampanje
Epson EcoTank ET-2870
Epson EcoTank ET-2870
Epson EcoTank ET-2870
Epson EcoTank ET-2870
Epson EcoTank ET-2870
Artikkelnummer: 1061968

Epson EcoTank ET-2870

A4 multifunksjonsskriver med Wi-Fi og blekktank

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Lave kostnader med refill blekk
  • Komplett sett med blekk inkludert
  • Skriv ut og skann opp til A4
2 890 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Epson ET-2870 er en patronfri EcoTank-multifunksjonsskriver med påfyllbart blekk. Du kan enkelt fylle på de innebygde blekkbeholderne takket være de spesialdesignede blekkflaskene. Skriverens høye kapasitet gjør at du kan skrive ut tusenvis av sider samtidig som du sparer 90 %* på utskriftskostnadene sammenlignet med standard blekkpatroner. Med LCD-skjerm, mobil utskrift og ingen blekkpatroner som må skiftes ut, er Epson ET-2870 den perfekte skriveren for alle som ønsker utskrifter av høy kvalitet til en lav kostnad per side.

Fordeler

  • A4-multifunksjonsskriver med skjerm
  • Spar opptil 90 % på utskriftskostnadene*
  • Opptil 72 patroner i ett blekksett
  • Skriv ut opptil 4500 sider i svart-hvitt og 7500 sider i farger*.
  • Enkel påfylling av blekk takket være låsbare flasker og frontvendte beholdere
  • Epson Smart Panel-app
  • Juster, overvåk, skriv ut og skann fra smartenheten din

Påfyllbart blekk

De påfyllbare Epson Ecotank-blekkbeholderne har høy kapasitet, er enkle å fylle på og tillater kun at riktig farge fylles i den aktuelle beholderen.

Utskrifter til lav pris

Med denne økonomiske skriveren kan du spare opptil 90 % på utskriftskostnadene. Skriveren leveres med opptil 3 års blekkforbruk, og et sett med blekkflasker gir opptil 4500 sider i svart-hvitt og 7500 i farger, noe som tilsvarer opptil 72 blekkpatroner!

Epson Smart Panel

For å gjøre det enkelt å skrive ut kan du bruke Epson Smart Panel. Med denne appen kan du styre skriveren fra din mobile enhet. Du kan skrive ut, kopiere og skanne dokumenter og bilder, samt konfigurere, overvåke og feilsøke skriveren. Du kan også slippe kreativiteten løs med et bredt utvalg av kunstneriske maler.

Flere nyttige funksjoner

Epson ET-2870 har en 3,7 cm LCD-fargeskjerm, en 100-arks bakre papirskuff og kantfri fotoutskrift (opptil 10 x 15 cm). Den har også en utskriftshastighet på opptil 10 sider i minuttet, noe som betyr at du raskt og enkelt kan veksle mellom ulike oppgaver.

Moderne design

Den kompakte designen og Wi-Fi- og Wi-Fi Direct-tilkoblingen gjør det enkelt å integrere skriveren i hjemmet. Det er enkelt å finne en plass til den, og du kan også skrive ut fra mobiler, nettbrett og bærbare datamaskiner uansett hvor du befinner deg i hjemmet.

Leveres med

  • Epson EcoTank ET-2870
  • 4x65 ml påfyllingsblekk (Bk,C,Y,M)
  • Strømkabel
  • Oppsettinstruksjoner
  • Garantidokument

*Gjennomsnittlig kostnadsbesparelse per side og gjennomsnittlig antall blekkpatroner som kreves for å skrive ut samme antall sider som Epson EcoTank-blekkflasker, basert på beregninger fra Epson. Se fullstendig fotnote på Epsons EcoTank-nettside.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen