Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Asus ProArt PA279CV
Artikkelnummer: 1051564

Asus ProArt PA279CV

27" 4K UHD-skjerm med HDR

Nettlager
Ukjent leveringstid
Butikklager:
 • 27" bakgrunnsbelyst 4K-skjerm med LED-panel (3840 x 2160)
 • 100% sRGB, Rec. 709 og DCI-P3 fargerom
 • HDR-10 og lysstyrke opptil 350 nits

Velg variant

5 490 NOK

Vi liker

Dette er et produkt som vi liker ekstra godt, og som vi er sikre på at du vil bli fornøyd med. Hold utkikk etter symbolet for flere av våre utvalgte favoritter! Vi hjelper deg med å finne teknologien du liker.
Les mer
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Fabrikkalibrert 27" 4K-skjerm med oppløsning på 3840x2160 piksler designet for å møte kravene til kreative fagfolk som jobber med for eksempel fotografering, video og grafisk design. Den har høy fargenøyaktighet og dekker et fargeområde på 100% sRGB og Rec. 709 og støtte for HDR-10. I tillegg har den USB-C-port som støtter dataoverføringer, DisplayPort og også strømforsyning på 65W.

Fordeler

 • 4K-skjerm med oppløsning på 3840 x 2160 piksler
 • USB-C med støtte for displayport, dataoverføring og strømforsyning (65W)
 • HDR-10 og høy lysstyrke for kontrastrikt og detaljert bilde
 • Delta E <2 fargenøyaktighet for riktige farger
 • Ergonomisk stativ justerbar i høyde, vridning og hellingUSB-C – en inngangsport for alt

Skjermen er kompatibel med de fleste enheter og har USB-C-, DisplayPort- og HDMI-porter. USB-C-porten støtter dataoverføringer, DisplayPort og til og med 60 W strømforsyning. ProArt PA279CV fungerer også som en USB-hub, noe som betyr at når du kobler til den via USB-C (med C til C-kabel eller C til A-kabel), og enheten får tilgang til utstyret som er koblet til via USB-portene.

Høy detaljgjengivelse og levende farger

ProArt PA279CV har en 4K-skjerm med høy detaljgjengivelse i bildet, og med en oppløsning på 3840x2160 piksler får du en bildekvalitet som er perfekt for grafisk arbeid. Skjermen har et 100% sRGB-fargeområde i henhold til rec. 709 gir bildene dine en mer levende følelse.

ProArt Preset och Palette

For å sikre effektiv arbeidsflyt har ASUS utviklet Presets på skjermen for raske fargejusteringer og Palette for å lagre personlige parametere. Palette-funksjonen er lett tilgjengelig via skjermmenyer og gir større fleksibilitet i fargejusteringer.


Fabrikkalibrert skjerm

Skjermen er også Calman verifisert og fabrikkalibrert for realistisk fargegjengivelse og sikrer en fargenøyaktighet på ∆E<2. På denne måten vet du nøyaktig hvordan arbeidet ditt vil se ut når det er ferdig.

Legg til plasseringen av skjermen i henhold til dine preferanser

Med ProArt PA279CV har du muligheten til å angi vinkel, høyde og helling av skjermen slik at den passer deg. Du kan også bruke den i stående modus, og bildet roteres automatisk, noe som er veldig nyttig når du arbeider med nettsteder eller dokumenter med lange lister.

Leveres med

 • Asus ProArt PA279CV
 • DisplayPort-kabel
 • HDMI-kabel
 • USB-C-kabel
 • Strømkabel
 • Hurtigveiledning
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.