Kampanje
Asus ZenScreen MB16AH
Asus ZenScreen MB16AH
Asus ZenScreen MB16AH
Asus ZenScreen MB16AH
Asus ZenScreen MB16AH
Asus ZenScreen MB16AH
Asus ZenScreen MB16AH

Asus ZenScreen MB16AH

Bærbar 15,6" skjerm med stativfeste

1053386
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
 • Bruk den med datamaskin, smarttelefon, spillkonsoll eller kamera (1920 x 1080)
 • Full-HD IPS-panel med oppløsning på 1920 x 1080
 • Automatisk rotasjon av skjermen
 • Ultratynn design på 9mm og lav vekt på 730 gram
2 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

SP 40 årFeir med oss!

Vi feirer 40 år med teknologi – hold utkikk etter nye tilbud! Begrenset antall og maks ett produkteksemplar per kunde gjelder.
Les mer

Verdipakke

ZenScreen MB16AH
Pusseklut mikrofiber
Bordstativ med klemme og kulehode
2 688 NOK
ZenScreen MB16AH
Bordsstativ Universal Live Broadcast
USB C - 3,5mm adapter 0,15 meter
4 039 NOK
ZenScreen er en 15,6-tommers bærbar skjerm som gjør deg mer produktiv i arbeidet ditt, enten du er på kontoret, på toget eller på kundemøtet. Med USB-C- eller Micro HDMI-kabel kan du bruke skjermen med den bærbare datamaskinen, smarttelefonen, spillkonsollen eller kameraet ditt. Den har et inkludert etui med et stativ for å plassere skjermen i stående eller liggende posisjon. Skjermen har også en monteringsgjenge på baksiden som støtter 1/4" skruegjenge for festing til et stativ eller bordfeste – perfekt for arbeid i studio.

Fordeler

 • Bruk den med datamaskin, smarttelefon, spillkonsoll eller kamera
 • Full-HD IPS-panel med oppløsning på 1920 x 1080
 • Automatisk rotasjon av skjermen
 • Ultratynn design på 9mm og lav vekt på 730 gram

Allsidige funksjoner

Det foldbare etuiet beskytter ZenScreen MB16AH mot støv og riper, og det kan brettes sammen til en stand for å støtte skjermen enten stående eller liggende. Monteringsbraketten på baksiden av skjermen, som støtter standard 1/4" skruegjenge, gjør at du enkelt kan montere skjermen på et stativ i studioet eller på skrivebordet.

USB-C- og Micro HDMI-tilkobling

Denne bærbare skjermen lar deg vise innhold fra en rekke enheter som datamaskiner, spillkonsoller og kameraer. Dette gir deg et bredt spekter av søknader for både arbeid og fritid. Den har både USB-C- og Micro HDMI-tilkobling for en fleksibel tilkobling.


Ultraportabel design

ZenScreen MB16AH er perfekt for bruk som en ekstra skjerm for presentasjoner, og allsidigheten hjelper deg med å gjøre ting mer effektivt mens du er på farten. Den har en ultratynn profil på 9 mm og vekt på bare 730 gram som gjør den enkel å bære med.

Leveres med

 • Asus ZenScreen MB16AH
 • ZenScreen-etui
 • Nettadapter
 • USB-C-kabel
 • USB-C til USB-A-adapter
 • Micro HDMI til HDMI-kabel

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.