Bærbar datamaskin

Kjøp bærbar PC og laptop hos oss på Scandinavian Photo. Vi har flere bærbare datamaskiner fra populære merker som ASUS, ASUS ProArt og Acer. Hvis du er ute etter en bærbar PC med en virkelig høyoppløst skjerm og kraftig grafikkort for foto- og filmredigering eller en lett og bærbar laptop med lav vekt og fleksible hengsler, har vi den rette datamaskinen for deg. Besøk oss i butikk for å få personlig hjelp eller kjøp direkte online med rask levering.

31 produkter
Vise som
Sorter etter
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.