LogiLink DisplayPort-kabel 2m Premium
LogiLink DisplayPort-kabel 2m Premium
LogiLink DisplayPort-kabel 2m Premium
Artikkelnummer: 1052393

LogiLink DisplayPort-kabel 2m Premium

DisplayPort-kabel med støtte for 4K og 3D, 2 meter

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Maksimal oppløsning: 4K x 2K
  • Aluminiumshus på kontaktene
  • DP-hann til DP-hann

Velg variant

139 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Koble en skjerm til en datamaskin med opptil 4K-oppløsning med denne førsteklasses DisplayPort-kabelen fra LogiLink. Kabelen har to hannkontakter med aluminiumshus som gjør dem holdbare og holdbare. DisplayPort Cable Premium støtter oppløsning på opptil 4K x 2K og er kompatibel med Displayport 1.2. 3D-støtte, raskere oppdateringsfrekvenser og dypere farger.

4K x 2K er en skjermoppløsning for neste generasjons HDTV. Skjermformatet er 3840 x 2160 piksler, noe som gir en total oppløsning på 8,3 megapiksler. Dette er en firedobling av oppløsningen sammenlignet med dagens 1080 HD-skjermer, som kun tilbyr en total oppløsning på 2,1 megapiksler. 4K x 2K er også et digitalt filmformat.

Hva bruker du en DisplayPort-kabel til?

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.