Mus- og tastaturpakker

Kjøp mus- og tastaturpakker til kontoret, hjemmekontoret, redigering og kreatit arbeid. Her finner du trådløse mus- og tastaturpakker som du enkelt kan koble til via Bluetooth eller med USB-adapter. Fordelen med disse settene der både mus og tastatur er inkludert, er at du bruker samme tilkobling, drivere og programvare for begge enhetene. Kjøp mus- og tastaturpakker direkte på nett eller besøk oss i butikk.

15 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Mus & tastatur
Varemerker
Farge
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.