Cherry Stream Keyboard Wireless, Black
Cherry Stream Keyboard Wireless, Black
Cherry Stream Keyboard Wireless, Black
Cherry Stream Keyboard Wireless, Black
Cherry Stream Keyboard Wireless, Black
Artikkelnummer: 1055498

Cherry Stream Keyboard Wireless, Black

Trådløst tastatur med stille taster

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Kobles trådløst til USB-mottaker
  • Stille taster
  • LED-indikator for batteristatus
549 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Det trådløse tastaturet har 2,4 GHz trådløs teknologi som gjør det fleksibelt og lett å ha med seg. Den har et oppsett i full størrelse og et numerisk tastatur. Lysdioder for caps lock, num og scroll lock er nyttige fordi de er integrert direkte i tastene, og viser deg ved et blikk hvilken status som er aktivert. Batterihelsen indikeres også tydelig i god tid ved at lysdiodene blinker.

Fordeler

  • Kan brukes mange steder: kontorer, åpne kontorer, legekontorer, hjemme, egnet for profesjonell og privat bruk
  • Sklisikker selv på glatte overflater
  • Praktiske og programmerbare ekstrataster som kan tilpasses etter behov

Cherry Stream tastatur trådløst

Stille taster

Fingrene dine er komfortabelt på tastene. Å skrive er nøyaktig og praktisk. Ingenting setter seg fast, fingrene glir ikke, hver tast gir et klart svar og alle føler det samme. Det er en fin måte å jobbe på. Tastene har akkurat passe størrelse, ikke for store, ikke for små – og de slingrer ikke fra side til side. Dette er det vi kaller et veldefinert trykkpunkt. Og best av alt, det er enda mer tastene kan gjøre. Med de 10 hendige ekstra tastene kan du kontrollere musikken din og åpne nettleseren eller kalkulatoren.

Leveres med

  • CHERRY STREAM TASTATUR
  • Instruksjoner for bruk
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.