Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe SSD
Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe SSD
Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe SSD
Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe SSD
Artikkelnummer: 1054344

Samsung 980 PRO 2TB M.2 NVMe SSD

Intern SSD-lagring optimalisert for hastighet, 2 TB

Nettlager
Finnes på nettlager
Butikklager:
  • Drevet av V-NAND-teknologi
  • Overføringshastighet opptil 7000 MB/s
  • M.2 SSD egnet for både stasjonære og bærbare datamaskiner

Velg minnestørrelse

3 290 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Samsung PCIe 4.0 NVMe SSD 980 PRO gir datamaskinens ytelse et nytt nivå. Takket være PCIe 4.0-grensesnittet gir 980 PRO dobbelt så høy dataoverføringshastighet som PCIe 3.0 og er samtidig bakoverkompatibel med PCIe 3.0 for økt fleksibilitet.

Fordeler

  • Spesialutviklede Elpis-kontrollere for PCIe 4.0 SSD
  • Opptil 7000MB/s sekvensiell lesehastighet og 5000MB/s skrivehastighet
  • Effektiv varmeregulering

Maksimal hastighet

980 PRO er optimalisert for høy hastighet og drives av Samsungs spesialutviklede Elpis-kontrollere for PCIe 4.0 SSD. Den har en hastighet på opptil 7000 MB/s som er dobbelt så rask som PCIe 3.0 SSD og 12,7 ganger raskere enn SATA SSD.

Høy ytelse varmeregulering

For å kunne yte optimalt i høye hastigheter kreves det at SSD-er har en høyytelses termisk kontroll. 980 PRO har et nikkelbelegg som hjelper til med å regulere varmenivået og også en varmeavledningsplate for å gi effektiv varmeregulering av NAND-kretsen.

Passer både bærbar og stasjonær

980 PRO har en kompakt M.2 2280 formfaktor som enkelt kan kobles til stasjonære og bærbare datamaskiner for maksimal fleksibilitet. Enheten er egnet for å bygge høyytelses datasystemer takket være dens optimaliserte energieffektivitet.

Leveres med

  • Samsung 980 PRO M.2 NVMe SSD
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.