NAS

NAS står for Network Attached Storage, oversatt til Nettverkstilsluttet datalager på norsk. Den fungerer som en lokal server i hjemmet ditt hvor du kan sikkerhetskopiere, sikre og lagre bildene og filene dine og deretter få tilgang til dem fra alle enhetene dine, via kablet eller trådløst nettverk. Velg NAS med eller uten medfølgende harddisker, tilpasset for bedrifter eller hjemmebruk. Vi har NAS fra merker som Synology og Blackmagic Design. Kjøp direkte på nett, alltid med rask levering.

17 produkter
Vise som
Sorter etter
Gå tilbake til Harddisker & Lagring
Filtrering
Varemerker
Grensesnitt
Strømforsyning
Bredde
Lengde
Garanti
Høyde
SSD
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.