NAS

NAS står for Network Attached Storage, oversatt til Nettverkstilsluttet datalager på norsk. Den fungerer som en lokal server i hjemmet ditt hvor du kan sikkerhetskopiere, sikre og lagre bildene og filene dine og deretter få tilgang til dem fra alle enhetene dine, via kablet eller trådløst nettverk. Velg NAS med eller uten medfølgende harddisker, tilpasset for bedrifter eller hjemmebruk. Vi har NAS fra merker som Synology og Blackmagic Design. Kjøp direkte på nett, alltid med rask levering.

15 produkter
Vise som
Sorter etter
Filtrering
Varemerker
Grensesnitt
Strømforsyning
Garanti
Lengde
Bredde
Høyde
Minnesstørrelse
SSD
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.