Blackmagic Design Cloud Store 80TB
Blackmagic Design Cloud Store 80TB
Artikkelnummer: 1055433

Blackmagic Design Cloud Store 80TB

Høyytelses nettverkslagring designet for store filer, 80TB

Nettlager
Bestilles fra leverandør til deg
Butikklager:
 • Totalt opptil 40G Ethernet via fire porter
 • Håndter 12K RAW materiale uten forsinkelse
 • Støtte for lokal sikkerhetskopiering via USB-C

Velg variant

375 700 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Verdipakke

Cloud Store 80TB
d2 Professional 18TB USB-C 3.2
HDMI han-han 5 meter
382 509 NOK
Cloud Store 80TB
2big Thunderbolt 3 20TB Dock USB 3.1
Nettverkskabel 15M STP-61V
386 469 NOK

Blackmagic Cloud Store er en nettverksbasert harddiskløsning spesielt utviklet for å håndtere store mediefiler i henhold til Hollywood-standarder. Med fire separate porter som støtter 10G ethernet, kan du redigere innhold på flere enheter samtidig uten forsinkelse, selv for 12K RAW-format filer. Enheten kan kobles til internett eller opprette et lokalt nettverk hvis du ønsker å holde informasjonen helt lokal. Synkroniser direkte til Dropbox for ekstra sikkerhetskopiering eller for enkelt å dele filene dine med folk på andre steder globalt. Se hvordan harddiskene skriver og håndterer informasjonen din via HDMI. Du får detaljert informasjon om hvordan minnet brukes i sanntid. Cloud Store er lagringsløsningen for det profesjonelle filmteamet.

Fordeler

 • Designet for å dele store mediefiler mellom mange brukere
 • Håndterer 12K Blackmagic RAW-filer uten forsinkelse
 • Fire porter med støtte for totalt 40G Ethernet via link
 • Live-synkronisering med Dropbox for å dele filer globalt
 • Overvåk lagringsadministrasjon i sanntid via HDMI
 • Automatisk overføring av filer hvis en av harddiskene svikter
 • Mulighet for lokal backup via USB-C
 • Ingen abonnementsavgift
 • Gratis programvare for Mac og Windows

Designet for film og TV

Selv om Could Store passer for alle som leter etter en pålitelig skyløsning, er den designet med tanke på film og TV. Del filer raskt og enkelt mellom brukere for redigering, fargekorrigering, lydmiksing og VFX. Administrer 12K Blackmagic digitale kinofiler ut forsinkelse og unngå å lagre filene lokalt på hver enkelt datamaskin. Fungerer perfekt for DaVinci Resolve.

Bærbar og stillegående

Sammenlignet med mange lignende produkter, er Cloud Store fullstendig bærbar. Takket være det unike designet går den også stillegående og fungerer derfor å plassere i et kontormiljø uten å forstyrre. Dette gjør det enkelt å koble til flere datamaskiner samtidig og dele materiale sømløst.

Fire 10G Ethernet-porter

Cloud Store er utstyrt med fire 10G Ethernet-porter som fungerer samtidig og gir derfor en total kapasitet på 40G via Ethernet eller kan brukes separat for forskjellige brukere. De fleste datamaskiner kan oppgraderes til å håndtere 10G for best ytelse. Mangler datamaskinen en Ethernet-port? Ikke noe problem! USB-C gir også mindre datamaskiner rask tilgang til alle filene på lagringsenheten din. I tillegg til overføring kan USB-C-portene også brukes til å koble til ekstra harddisker for backup eller ekstra minne.

Del globalt via Dropbox-synkronisering

Arbeid sømløst med kolleger på globalt nivå. Med Dropbox-synkroniseringsstøtte kan du lagre filer på flere Blackmagic Cloud-enheter for enkelt å dele store filer mellom forskjellige steder. Ingen abonnement kreves.

Sanntidsoversikt

Gjennom den innebygde HDMI-porten kan du få en sanntidsoversikt over hvordan Cloud Store utnytter minnet gjennom visuell representasjon av minnekjerner. Koble lagringsenheten direkte til en skjerm eller TV for å få live-status. Det er også mulig å se andre enheter koblet til via Dropbox-synkronisering.

Ingen uvanlige deler

Cloud Store bruker RAID 5 ved lagring, som betyr at den bruker alle harddisker samtidig og at ingen informasjon lagres på en og samme harddisk. Selv om M.2-diskene i lagringsenheten din er ekstremt trygge å kjøre, betyr det også at du i tilfelle en potensiell funksjonsfeil på en harddisk kan stole på at dataene dine er trygge. Alle deler av Cloud Store er standard, og det gjør det enkelt å vedlikeholde og reparere ved behov.

Leveres med:

 • Blackmagic Cloud Store
 • Strømkabel
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.