MicroConnect Network UTP CAT6 cable 1.5m Black
Artikkelnummer: 1055726

MicroConnect Network UTP CAT6 cable 1.5m Black

Nettverkskabel med CAT6, 1,5 m

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Egnet for nettverk med hastigheter på opptil 1000 Mbit/s
  • CAT6 testet opptil 250 MHz
  • Gullbelagte kontaktpinner

Velg variant

99 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Nettverkskabel egnet for kontorer, hjemmekontorer, spill, streaming og multimediaenheter. Kabelen er bakoverkompatibel med CAT5e- og CAT5-enheter. Kabelen er laget med skrallebeskyttelse, som forhindrer at kontakten skades når du installerer kabelen i nettverkskontakten. Nettverkskabelen kan brukes til å koble til forskjellige enheter som en ruter eller switch.

Fordeler

  • Egnet for både kontor og hjem
  • Bakoverkompatibel med CAT5e- og CAT5-enheter
  • Enkel tilkobling til ruter og switch

Rask overføringshastighet med CAT6

Med CAT6-teknologi kan du opprettholde høy hastighet og dataoverføring. CAT6-teknologien har en overføringshastighet på opptil 1000 Mbit/s. Nettverkskabelen kobles til en ruter, switch eller modem, utmerket for kontorer, hjemmekontorer og multimedieenheter. Nettverkskabelen har en slank design med gullbelagte pinner som forbedrer overføringshastigheten. Kabelen passer for nettverk med hastigheter opp til 1000 Mbit/s.

Leveres med

  • Microconnect CAT6 nettverkskabel, svart
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.