Peak Design Anchor links AL-4
Peak Design Anchor links AL-4
Peak Design Anchor links AL-4

Peak Design Anchor links AL-4

Anchor links AL-4

1035712
NettlagerFinnes på nettlager
Butikk:
  • Superrask og innovativt hurtigfeste til din kamerarem
  • Tåler vekt opp til 90 kg
  • Tynn øgle for å passe flere kameramodeller, samt stativ- og kameraplater
  • Passer kameraremmer med en bredde opp til 12mm
279 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Anchor Links til din favoritrem

Med dette kittet kan du bruke Peak Designs populære ANchor Links med din favorittkamerarem. Passer originalremmer, hjemmelagde og merkeremmer som er opptil 12mm brede.

4PK-AN-3 Micro Anchor er forbedret (sammenlignet med 4PK-AN-1) med tynnere øgle for og lettere passe flere kameramodeller, samt bedre kompatibilitet med stativ- og kameraplater som ikke har noen naturlig øgle for montering, samt en sluttende profil for å gjøre dem lettere å koble på din Peak Design Slide, Slite lite, Cuff og Clutch.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.