Phase One Capture One Pro
Artikkelnummer: 1056500

Phase One Capture One Pro

Programvare for fargekorrigering og tethering

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Programvare for fargekorrigering og redigering
  • Trådløs tilkobling med Canon- og Sony-kameraer
  • Støtte for iPad
2 990 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Capture One Pro er et kraftig verktøy for fargekorrigering og -redigering. Lag kataloger og gå gjennom bildene dine enkelt uten forsinkelser. Programvaren fungerer for tethering og en nyhet for 2022-versjonen er trådløs tethering for både Canon- og Sony-kameraer. Tilpass verktøymenyen for å maksimere arbeidsflyten og forbedre bildene dine ned til detaljnivå. Del direkte gjennom programvaren til Capture One's Community og få tilbakemelding på bildene dine. Enten du er nybegynner, entusiast eller profesjonell, kan Capture One hjelpe deg med å få bildene dine til å skille seg ut.

Fordeler

  • Smarte verktøy for nøyaktig fargegjengivelse
  • Tethering med enkel oppsett
  • Isoler farger for ekstra finjustering
  • Smart grensesnitt som enkelt tilpasses din arbeidsflyt
  • Rediger flere bilder samtidig
  • Interaktivt fellesskap

Administrer bilder i RAW-format

Capture One Pro gir deg full kontroll over bildene dine. Rediger bildene dine ved å bruke en lang rekke funksjoner og forhåndsinnstillinger for å gjøre prosessen så enkel som mulig. Grensesnittet er bygget opp på en gjennomtenkt måte som er lett å forstå og sette seg inn i. Du har også mulighet til å importere egne plug-ins for å kunne jobbe med verktøyene du er vant til.

Smartere sortering av bilder

Uansett hvilket program du er vant til å bruke, vil mange være enige i at Capture One Pros sortering og bildebehandling er en av de beste på markedet. Det gjør det lettere for deg å se gjennom bildene dine og jobbe med flere bilder samtidig. Det er enkelt og oversiktlig å fremheve bildene dine og sortere dem etter nøkkelord slik at du enkelt kan finne dem igjen.

Trådløs tilknytning for Canon og Sony

Hvis du fotograferer med en Canon og Sony, kan du kjøre Tethering uten kabler med den nyeste versjonen. Det sparer deg for tid og gjør oppsett i studio til en jevnere prosess. Selv om du ikke fotograferer med Sony eller Canon, kan du enkelt bruke Capture One Pro for Tethering med en kabel mellom datamaskinen og kameraet.

Leveres med

  • Capture One Pro (produktnøkkel)

Internett er nødvendig da programvaren lastes ned via leverandørens hjemmeside.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.