Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Tiltbar paraplyholder Varos Pro BG

Phottix Tiltbar paraplyholder Varos Pro BG

1021486
399 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Denne paraplyholderen er patentert for deg som profesjonell fotograf, den lar deg montere en vanlig blits og en paraply på et stativ: perfekt for fotografering on location eller i studioet. Varos Pro er 300% sterkere enn tidligere versjoner og er laget av aluminium med en blitssko i metall. Utstyrt med både skrue og gjenger på 3/8" og 1/4".

Kompatibel med paraplyer med diameter på 7-10 mm og klarer en maksvekt på opptil 30 kg.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.