Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Color Film For I-Type 2-pack

Polaroid Originals Color Film For I-Type 2-pack

1043618
  • Totalt 16 fargebilder til I-type kameraer
  • Full fremkalling etter 10-15 minutter
  • Rike farger, balanserte toner og myke teksturer
349 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

2x8 fargebilder til I-Type

Dobbelpakke med 2x8 stk fargebilder med hvite rammer for bruk med i-typekameraer. Bilder begynner å synes innen to minutter. Full fremkalling tar ca 10-15 minuttter. Fargefilmformelen gir bilder med rike farger, balanserte toner og myke teksturer som gjør analog fotografering så utmerket.

I-type film mangler batteri i filmen, og passer kun til I-type kamera

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.