Film B&W SX-70 (svart-hvitt)

Polaroid Originals Film B&W SX-70 (svart-hvitt)

1036540
256 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

B&W SX-70 (svarthvit)

Åtte svarthvitbilder med hvit ramme for bruk med SX-70-kameraer. Bildene begynner å synes innen to minutter. Full fremkalling tar ca 5-10 minutter. SX-70 har en lavere ISO enn øvrige Polaroidfilmer, noe som gjør den utmerket for å fange fine detaljer i velbelyste områder. Den nyeste svarthvite filmformelen fanger opp alle fine detaljer uten problemer, samt produserer fotografier med høy kontrast med en dyp atmosfære og distinkt analog struktur.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.