OneStep+

Polaroid Originals OneStep+

1040827
1 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Polaroid Originals OneStep+

Dette er en nyproduksjon av et analogt direktebildekamera for kreative og morsomme fotoopplevelser, og få bildene dine skrevet ut direkte. Koble til kameraet til din smarttelefon for å få tilgang til selvutløser, dobbeleksponering, lysmåling, manuell modus og flere funksjoner.

Fordeler:

  • Kompatibel med I-type og 600 film
  • Standard- og portrettlinse
  • Mulighet for å skru av blitsen
  • Eksponeringskompensasjon
  • Bluetooth og Polaroid App
  • Passer iOS og Android

Analog direktefilmskamera med to linser

Kameraet kan brukes med både I-type og 600-film, noe som gjør at det finnes mange fine filmalternativer for deg som vil ha hvite rammer, svarhtvite bilder eller andre kreative filmvarianter. Kameraet har to stk linser hvorav en er tilpasset for portretter, og den andre for hverdagsbruk. En fordel med dette kameraet er at det finnes eksponeringskompensasjon via en fysisk knapp, og at du har muligheten til å skru av den innebygde blitsen.

Bluetooth og Polaroid App

Koble til kameraet via Bluetooth ved å bruke plussknappen på kameraet, og dette gir deg muligheten til å bruke Polaroid Appen for å kunne komme til kreative funksjoner som selvutløser, manuelle innstillinger, lightpainting, fjernkontroll, dobbeleksponering, noisetrigger og skanner. Appen finnes både for Apple iOS og Android.

Leveres med

  • Polaroid Originals OneStep+

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.