Polaroid Originals OneStep+
Polaroid Originals OneStep+
Polaroid Originals OneStep+
Artikkelnummer: 1040827

Polaroid Originals OneStep+

OneStep+

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
  • Kompatibel med I-type og 600 film
  • Standard og portrettobjektiv
  • Standard og portrettobjektiv
1 695 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Polaroid Originals OneStep+

Dette er en nyproduksjon av et analogt direktebildekamera for kreative og morsomme fotoopplevelser, og få bildene dine skrevet ut direkte. Koble til kameraet til din smarttelefon for å få tilgang til selvutløser, dobbeleksponering, lysmåling, manuell modus og flere funksjoner.

Fordeler:

  • Kompatibel med I-type og 600 film
  • Standard- og portrettlinse
  • Mulighet for å skru av blitsen
  • Eksponeringskompensasjon
  • Bluetooth og Polaroid App
  • Passer iOS og Android

Analog direktefilmskamera med to linser

Kameraet kan brukes med både I-type og 600-film, noe som gjør at det finnes mange fine filmalternativer for deg som vil ha hvite rammer, svarhtvite bilder eller andre kreative filmvarianter. Kameraet har to stk linser hvorav en er tilpasset for portretter, og den andre for hverdagsbruk. En fordel med dette kameraet er at det finnes eksponeringskompensasjon via en fysisk knapp, og at du har muligheten til å skru av den innebygde blitsen.

Bluetooth og Polaroid App

Koble til kameraet via Bluetooth ved å bruke plussknappen på kameraet, og dette gir deg muligheten til å bruke Polaroid Appen for å kunne komme til kreative funksjoner som selvutløser, manuelle innstillinger, lightpainting, fjernkontroll, dobbeleksponering, noisetrigger og skanner. Appen finnes både for Apple iOS og Android.

Leveres med

  • Polaroid Originals OneStep+
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.