Polaroid Film B&W 600 (svarthvit) til 600 / I-Type
Polaroid Film B&W 600 (svarthvit) til 600 / I-Type

Polaroid Film B&W 600 (svarthvit) til 600 / I-Type

Film B&W 600 (svarthvit) til 600 / I-Type

1036534
NettlagerFinnes på nettlager
Butik:
197 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

B&W 600 (svarthvit) til 600 / I-Type

Åtte svarthvite bilder med hvit ramme for bruk med Polaroid 600- og I-typekameraer. Bildene begynner å synes innen to minutter. Full fremkalling tar ca 5-10 minutter. Den nyeste svarthvite filmformelen fanger opp alle fine detaljer uten problemer, samt produserer fotografier med høy kontrast med en dyp atmosfære og distinkt analog struktur.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.