Film B&W 600 (svarthvit) til 600 / I-Type

Polaroid Film B&W 600 (svarthvit) til 600 / I-Type

1036534
259 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

B&W 600 (svarthvit) til 600 / I-Type

Åtte svarthvite bilder med hvit ramme for bruk med Polaroid 600- og I-typekameraer. Bildene begynner å synes innen to minutter. Full fremkalling tar ca 5-10 minutter. Den nyeste svarthvite filmformelen fanger opp alle fine detaljer uten problemer, samt produserer fotografier med høy kontrast med en dyp atmosfære og distinkt analog struktur.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.