Film B&W I-Type (svarthvitt)

Polaroid Film B&W I-Type (svarthvitt)

1036552
239 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

B&W 600 (svarthvit) I-Type

Åtte svarthvitbilder med hvit ranne for bruk sammen med Polaroid I-Type kameraer. Bildene begynner å synes innen to minutter. Full fremkalling tar ca 5-10 minutter. Den seneste svarhvite filmformelen fanger opp alle fine detaljer uten problem, samt produserer fotografier med høy kontrast med en dyp atmosfære og distinkt analog struktur.

OBS! Filmen inneholder ingen batterier, noe som gjør at den kun fungerer med Polaroid/Impossible I-kameraer som har innebygd batteri.

@scandinavianphoto_no

Tech for creative people. Tag @scandinavianphoto_no or #scandinavianphoto_no for a chance to get reposted in our feed! 📸

Følg
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.