Polaroid Film B&W I-Type (svarthvitt)
Polaroid Film B&W I-Type (svarthvitt)
Artikkelnummer: 1036552

Polaroid Film B&W I-Type (svarthvitt)

Film B&W I-Type (svarthvitt)

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
210 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

B&W 600 (svarthvit) I-Type

Åtte svarthvitbilder med hvit ranne for bruk sammen med Polaroid I-Type kameraer. Bildene begynner å synes innen to minutter. Full fremkalling tar ca 5-10 minutter. Den seneste svarhvite filmformelen fanger opp alle fine detaljer uten problem, samt produserer fotografier med høy kontrast med en dyp atmosfære og distinkt analog struktur.

OBS! Filmen inneholder ingen batterier, noe som gjør at den kun fungerer med Polaroid/Impossible I-kameraer som har innebygd batteri.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen