Film B&W I-Type (svarthvitt)

Polaroid Film B&W I-Type (svarthvitt)

1036552
239 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

B&W 600 (svarthvit) I-Type

Åtte svarthvitbilder med hvit ranne for bruk sammen med Polaroid I-Type kameraer. Bildene begynner å synes innen to minutter. Full fremkalling tar ca 5-10 minutter. Den seneste svarhvite filmformelen fanger opp alle fine detaljer uten problem, samt produserer fotografier med høy kontrast med en dyp atmosfære og distinkt analog struktur.

OBS! Filmen inneholder ingen batterier, noe som gjør at den kun fungerer med Polaroid/Impossible I-kameraer som har innebygd batteri.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.