Presonus Eris E4.5 BT
Presonus Eris E4.5 BT
Presonus Eris E4.5 BT
Presonus Eris E4.5 BT
Artikkelnummer: 1053088

Presonus Eris E4.5 BT

Studiohøyttalere i par med 4,5"-element og Bluetooth

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
 • Aktive nærfeltsskjermer sammenkoblet med Bluetooth 5.0
 • For lydproduksjon, spill og musikk
 • Musikkprogramvare inkludert
2 490 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Eris E BT er Presonus' populære høykvalitets studiohøyttalere forbedret med Bluetooth. Opplev ren og autentisk lyd foran datamaskinen, enten du har et hjemmestudio for lydproduksjon eller liker å lytte til musikk eller spille spill. PreSonus Eris kommer parvis og er kompakt nok til å passe nesten hvor som helst, men leverer fortsatt lyd i studiokvalitet med en jevn og nøyaktig frekvensrespons. Trådløs Bluetooth-tilkobling gir deg flere musikkkilder å koble til studiohøyttalerne.

Fordeler

 • Aktive nærfeltmonitorer i par
 • 4,5" og 3,5" Kevlar basselementer
 • 1" silkekuppel tweeters
 • Innebygd hodetelefonforsterker med hodetelefonkontakt foran
 • Koble til mobil, nettbrett eller datamaskin via Bluetooth 5.0
 • Inputs:
  - 1x 6,3 mm stereo
  - 2x 3,5 mm balansert TRS
  - 2x ubalansert RCA

Praktisk trådløs Bluetooth-tilkobling

Når du vil ha en kablet tilkobling fra for eksempel en datamaskin, platespiller, TV eller annet linjenivå, har Eris BT dekket disse behovene også med flere innganger på baksiden; venstre og høyre 6,3 mm TRS- og RCA-inngang og 3,5 mm stereoinngang foran. I tillegg kan du koble til hodetelefoner fra frontpanelet for å lytte til innholdet ditt uten å forstyrre eventuelle romkamerater.

Med fire forskjellige typer lydinnganger er det enkelt å gi Eris BT lyd fra nesten hvilken som helst kilde. Takket være rask, pålitelig Bluetooth 5.0-tilkobling kan du også koble til trådløst og strømme lyd fra en smarttelefon, et nettbrett, en bærbar datamaskin eller en annen Bluetooth-kilde. Spill spill, lytt til musikk eller lag innhold helt uten ledninger.

PreSonus Eris e4.5 BT studiohøyttaler med Bluetooth

Kontroller som er lette å bruke

Lydbildet til en høyttaler påvirkes av hvordan og hvor du plasserer den og akustikken i rommet. Derfor tilbyr Eris BT kontroller for å justere høy- og lavfrekvent innhold, slik at Bluetooth-høyttalerne alltid høres på sitt beste. En praktisk volumknapp på frontpanelet angir både høyttalernivået og nivået på den integrerte hodetelefonforsterkeren.

Musikkprogramvare inkludert

PreSonus studiomonitorer og referansehøyttalere kommer med en spesialutgave av Studio Magic, en pakke med musikkprogramvare, inkludert Studio One Prime og flere plugin-moduler, looper, virtuelle instrumenter, effekter og opplæringsprogrammer enn du noen gang trodde du trengte. Magic-utgaven av Studio One Prime er selvfølgelig kompatibel med alle de medfølgende plugin-modulene, og siden de er inkludert i VST-, AU- og AAX-formater, kan du også bruke dem i hvilken som helst DAW du ønsker. Det spiller ingen rolle om du jobber med din første podcast-episode eller din tiende Grammy, du vil kunne lage magi med Studio Magic raskere enn du forventer.

Leveres med

 • Presonus Eris BT-høyttalere
 • Høyttalerkabler
 • 3,5 mm TRS for stereo RCA-kabel
 • Stereo RCA til Stereo TS-kabel
 • Studio One® Prime og Studio Magic Software Suite
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK