Massevis av actionkameratilbehør i et kit

PRO-mounts Actionkit

1029373
  • 52cm selfiestang med kulehode og håndleddsrem, bike mount med lang arm og gult flytehåndtak med håndleddsrem
  • J-hook for montering av kameraet parallelt med vertikale overflater, som forsiden på en hjelm samt 2 korte og 2 lange tommelskruer
  • Tripod mount for montering av kameraet på stativ. Kort arm (lang arm inngår i Bike Mount). Kameraadapter med 1/4" skrue for montering av andre kameraer.
  • "Chest Mount" for montering av kameraet på brystet. "Headstrap mount" for montering av kameraet på hodet. "Wrist mount" for å bære kameraet på håndleddet.
  • Mini-stativ samt sugekopp for montering på blanke overflater som glass eller lakkert metall
819 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.