PRO-mounts Actionkit

Massevis av actionkameratilbehør i et kit

1029373
  • 52cm selfiestang med kulehode og håndleddsrem, bike mount med lang arm og gult flytehåndtak med håndleddsrem
  • J-hook for montering av kameraet parallelt med vertikale overflater, som forsiden på en hjelm samt 2 korte og 2 lange tommelskruer
  • Tripod mount for montering av kameraet på stativ. Kort arm (lang arm inngår i Bike Mount). Kameraadapter med 1/4" skrue for montering av andre kameraer.
  • "Chest Mount" for montering av kameraet på brystet. "Headstrap mount" for montering av kameraet på hodet. "Wrist mount" for å bære kameraet på håndleddet.
  • Mini-stativ samt sugekopp for montering på blanke overflater som glass eller lakkert metall
799 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning
Finnes på nettlager
Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.