Profoto Connect Pro for Sony
Profoto Connect Pro for Sony
Profoto Connect Pro for Sony
Profoto Connect Pro for Sony
Profoto Connect Pro for Sony
Profoto Connect Pro for Sony
Artikkelnummer: 1056457

Profoto Connect Pro for Sony

Trådløs blitssender for Profoto – ukomplisert og effektiv blitskontroll, Sony

Nettlager
Finnes på lager
Butikklager:
  • Tydelig display med enkelt grensesnitt
  • Brukervennlig blitssender med støtte for TTL, HSS og Manual
  • Kan speiles til Profoto Control App for iPad, iPhone og Android-mobil

Velg fatning

4 495 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

Trenger du en blitssender til din Profoto-blits? Profoto Connect Pro gir deg en blitssender med et stort og oversiktlig display som gir deg full kontroll over blitsene dine. Informasjonen og innstillingene er veldig enkle å forstå og du som fotograf kan fokusere på å skape vakkert lys med automatisk lysmåling (TTL) eller manuell for maksimal kontroll – trådløst, enkelt og effektivt!

Fordeler

  • Tydelig skjerm med enkelt grensesnitt
  • Enkelt og brukervennlig blitslys
  • Kan speiles til Profoto Controll App for iPad, iPhone og Android-mobil
  • Synkronisering og fjernkontroll opp til 0,5–300m og TTL opp til 0,5–100m
  • Kompatibel med Profoto-enheter med Air eller AirX
  • Oppdateres trådløst via appen

Merkespesifikk blitssender

Profoto Connect Pro er merkespesifikk slik at den kan «snakke samme språk som kameraet». Velg senderen ved hjelp av knappene ovenfor i henhold til hvilket kameramerke du har.

Profoto Connect Pro
Bildet viser en Profoto Connect for Nikon som er montert på en Nikon Z9. Velg blitssender etter hvilket kameramerke du har.

Kom raskt i gang med Profoto Connect Pro

Monter din Profoto Connect Pro i kameraets blitssko og start senderen - du er nå klar til å ta bilder. Senderen gir deg tilgang til både TTL og manuell blitsinnstilling og støtter High speed sync (hvis blitsen din støtter dette). Profoto Connect Pro har muligheten til at du kan måle lyset med TTL for å få riktig styrke på blitsene dine og deretter låse blitsstyrken ved å slå på senderen manuelt for å få jevnt lys – det beste fra begge verdener.

Sender med blitsstyring og tydelig display

Senderen gir full kontroll over hver enkelt blits og dens innstillinger. Du kan se informasjonen du trenger tydelig på den store skjermen. Bruk displayet i kombinasjon med det nedskalerte og enkle grensesnittet fra Profoto, dette gir deg en sømløs brukeropplevelse slik at du kan fokusere på fotografering i stedet for å fikle med menyer og innstillinger.

Speil til mobilen din med Profoto Conroll-appen

Ønsker du å sjekke eller oppdatere senderen din via mobil? Koble din Profoto Connect Pro til Profoto Control-appen for å speile innstillingene dine på din iPad, iPhone eller Android-mobil.

Funksjoner som gjør fotograferingen enklere

Velg mellom opptil 100 kanaler for alltid å kunne finne en tilgjengelig kanal, dette er en utmerket funksjon når du fotograferer i samme område eller studio som flere andre fotografer. Du kan kontrollere opptil seks forskjellige grupper for å kunne gruppere blitsene dine.

Leveres med

  • Profoto Connect Pro

Godt å vite! Profoto Connect Pro med TTL er merkespesifikk og du må velge en sender som passer til kameraet ditt. Ikke glem å kjøpe AAA-batterier til senderen din (ikke inkludert), se passende tilbehør for våre anbefalte batterier og ladere.

Teknologi for kreative mennesker er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på hva som skjer i teknologibransjen! Hvis du skriver inn e-postadressen din og begynner å abonnere, godtar du å motta nyhetsbrev fra Scandinavian Photo. Som abonnent får du eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende varemerker i bransjen og massevis av inspirasjon til e-posten din.

Ditt samtykke er frivillig og du kan når som helst melde deg av eller trekke tilbake samtykket ditt. Les mer om vår behandling av personopplysninger og dine rettigheter i vår personvernerklæring.

Handlevogn

Handlevogn

Din handlevogn er tom!

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Liker

Liker

Ønskelisten er tom

Totalt: 0 produkter
0 NOK

Del handlevogn

Lagre lenken til senere, send den til en venn eller del den i communityet.

Navngi handlevognen
Lenke til handlevognen