OCF Zoom Reflektor

Profoto OCF Zoom Reflektor

1033908
2 095 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Profoto OCF Zoom Reflector

Profoto OCF Magnum Zoom Reflector designet for Profotos "flat-head" blitser, som B1, B1X, B2, D1 og D2. Reflektoren fokuserer lyset fra blitsen og gir oppp til 1,2 trinn høyere lysstyrke. Gjennom Profotos smidige design kan du enkelt justere lysspredningen mellom  55º - 85º, og reflektoren er så liten at du kan ha den montert på blitsen ved transport.

Dette er en OCF-former, og den er derfor ikke egnet sammen med ProHead, ProB Head, Acute D4 Head eller AcuteB head.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.