Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Soft bounce til A1

Profoto Soft bounce til A1

1035675
  • Soft Bounce er svært lett, smidig å bruke og slår seg automatisk sammen
  • Magnetisk feste gjør soft bounce lettmontert på Profoto A1/A1X
  • Fungerer sammen med Gel Kit, Wide lens og andre A1-lysformere
1 690 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Soft bounce til A1

Soft Bounce for A1 er perfekt for å skape et mykt og flatterende lys, eller i situasjoner der du ikke kan eller vil bounce blitslyset i taket, eller når du vil ha et mer rettet lys enn hva du før ved å bounce lyset i taket eller en vegg.

Soft Bounce er veldig lett, enkel å bryke og feller seg selv automatisk opp. Takket være det magnetiske festet monteres den raskt og sikkert på Profoto A1 og fungerer sammen med Gel Kit, Wide lens og andre A1 lysformere.

Leveres med:

  • Soft Bounce til A1
  • Transportveske

 

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.