Ricoh Theta SC2 rosa
Ricoh Theta SC2 rosa
Artikkelnummer: 1046756

Ricoh Theta SC2 rosa

360°-video i stilig og rimelig forpakning, rosa

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
  • 4K-video i opp til 30 fps
  • Forbedret bildesensor og prosessor
  • Flere fotograferingsstillinger
3 790 NOK
Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

360° video i stilig og rimelig innpakning

Lag 360° video og bilder til en svært rimelig pris! Ricoh SC2 er 360°-kameraet som passer til de fleste lommebøker og er perfekt for deg som ønsker å oppleve mulighetene som oppstår med 360°-avbildning av omgivelsene dine. Del filmen din på sosiale medier, eller strøm den direkte fra kameraet ved hjelp av smarttelefonen.

  • 4K-video med opptil 30 fps
  • Forbedret bildesensor og prosessor
  • Flere opptaksmoduser
  • Kan brukes til livestream
  • App for redigering av 360 ° video og foto
  • Tilgjengelig i tre stilige farger

Oppgradering av populære Theta SC

Ricoh har vært en av de ledende produsentene av disse kameraene siden introduksjonen av verdens første håndholdte 360-kamera. Bruken øker jevnt og trutt og nå slipper de en etterlengtet oppgradering til den populære Ricoh Theta SC som vil gjøre «360 tilgjengelig for alle».

Enkel å bære, enkel å bruke

Med et design som passer i lommen kan du ta sfæriske bilder av høy kvalitet og film i 4K-oppløsning. Med flere forskjellige forhåndsinnstilte moduser kan du enkelt ta flotte bilder og filmer, selv etter at solen har gått ned. Et perfekt kamera for deg som er nysgjerrig på 360, eller et utmerket kamera å ha med på neste tur!

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert på ny teknologi! I vårt nyhetsbrev gir vi deg eksklusive tilbud, siste nytt fra ledende merker i bransjen og massevis av inspirasjon. Ved å abonnere på vårt nyhetsbrev godtar du at dine personopplysninger vil bli behandlet i henhold til våre retningslinjer for personvern.