Theta V 360 4K

Ricoh Theta V 360 4K

1035853
 • Filmer og fotograferer i 360° sfærisk format
 • 19GB innebygd lagring
 • Trådløs tilkobling via Wi-Fi og Bluetooth
3 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Ikke kjøpbar
Ikke kjøpbar

360º 4K kamera som får plass i lommen

Oppfølgeren til 360°-kameran Ricoh Theta S med flere forbedringer, som f.eks. å kunne spille inn i eller streame 360° video i 4K, spille av materiale trådløst på en TV og legge til apper med nye funksjoner.

Fordeler:

 • Får plass i lommen
 • Filmer og fotograferer i 360° sfærisk format
 • 4K video ved 30 bilder/s
 • 360° lydsinnspilling via mikrofon med 4 kanaler
 • 360° Live Streaming i både 4K og full-HD
 • 19 GB innebygd lagringsrom
 • Trådløs tilkobling via Wi-Fi og Bluetooth
 • Miracast-støtte gjør det enkelt å sende bilder og video trådløst til en TV
 • Android operativsystem – åpner opp Theta for nye funksjoner via apper
 • Undervannshus og 3D mikrofon som tilbehør

Film og fotografer i 360° sfærisk format

Med sitt diskrete format og enkle håndtering har Richo Theta en rekke bruksområder. Meglere og reisebyråer kan utnytte Ricoh Theta V for å presentere boliger eller hoteller. Prosjekt- eller byggledere kan dokumentere hvordan nybygg utvikler segm selv på de trangeste plasser. En journalist kan bruke kameraet istedet for en diktafon, for og i ettertid kunne gjenskape et intervju enda mer levende.

Del lagret eller strømmet 4K-video

Dette er Ricohs første Thetamodell med operativsystemet Android, noe som åpner for interessante muligheter. Med en betydelig mer kraftig prosessor kan Theta V filme i dobbelt så høy oppløsning som tidligere versjoner, og takket være hele 19GB innebygd minne finnes det også god plass for både film og foto. Nærmere bestemt 40 minutter i 4K, alternativt 130 minutter om du nøyer deg med Full-HD. Eller 4800 sfæriske panoramabilder med en oppløsning på 14,4 megapiksler.
For de som vil filme og dele opplevelsene sine direkte tilbyr Ricoh Theta V dessuten mulighet til LIve Streaming i 4K-oppløsning.

3D-lyd for større romsfølelse

En like viktig nyhet er at kameraet nå også kan spille inn lyd i 360 grader, altså fra alle sider, noe som øker romfølelsen betraktelig. Theta V er utstyrt med en innebygd 4-kanals mikrofon, men har dessuten inngang før tilbehørsmikrofonen Ricoh TA-1 som også gir 3D-lyd, med enda høyere kvalitet. Innebygd, trådløs tilkobling gjør det enkelt å dele ditt inspilte materiale. WiFi-overføringen er blitt 2,5x raskere enn på forgjengeren Theta S, og med strømlinjeformet Bluetooth-teknikk kan kameraet være permanent oppkoblet til en smartphone. Richoh Theta V har dessuten støtte for teknikken Miracast, neo som innebærer at man raskt og enkelt kan vise bilder eller ta opp video på en TV uten å trene noen kabler.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.