Ricoh Theta V 360 4K
Ricoh Theta V 360 4K
Ricoh Theta V 360 4K
Artikkelnummer: 1035853

Ricoh Theta V 360 4K

Theta V 360 4K

Nettlager
Ikke kjøpbar
Butikklager:
 • Filmer og fotograferer i 360° sfærisk format
 • 19GB innebygd lagring
 • Trådløs tilkobling via Wi-Fi og Bluetooth
3 990 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Fri frakt ved kjøp over 1 000 kroner
Kjøp nå og betal innen 14 dager
Personlig service og ekspertrådgivning

360º 4K kamera som får plass i lommen

Oppfølgeren til 360°-kameran Ricoh Theta S med flere forbedringer, som f.eks. å kunne spille inn i eller streame 360° video i 4K, spille av materiale trådløst på en TV og legge til apper med nye funksjoner.

Fordeler:

 • Får plass i lommen
 • Filmer og fotograferer i 360° sfærisk format
 • 4K video ved 30 bilder/s
 • 360° lydsinnspilling via mikrofon med 4 kanaler
 • 360° Live Streaming i både 4K og full-HD
 • 19 GB innebygd lagringsrom
 • Trådløs tilkobling via Wi-Fi og Bluetooth
 • Miracast-støtte gjør det enkelt å sende bilder og video trådløst til en TV
 • Android operativsystem – åpner opp Theta for nye funksjoner via apper
 • Undervannshus og 3D mikrofon som tilbehør

Film og fotografer i 360° sfærisk format

Med sitt diskrete format og enkle håndtering har Richo Theta en rekke bruksområder. Meglere og reisebyråer kan utnytte Ricoh Theta V for å presentere boliger eller hoteller. Prosjekt- eller byggledere kan dokumentere hvordan nybygg utvikler segm selv på de trangeste plasser. En journalist kan bruke kameraet istedet for en diktafon, for og i ettertid kunne gjenskape et intervju enda mer levende.

Del lagret eller strømmet 4K-video

Dette er Ricohs første Thetamodell med operativsystemet Android, noe som åpner for interessante muligheter. Med en betydelig mer kraftig prosessor kan Theta V filme i dobbelt så høy oppløsning som tidligere versjoner, og takket være hele 19GB innebygd minne finnes det også god plass for både film og foto. Nærmere bestemt 40 minutter i 4K, alternativt 130 minutter om du nøyer deg med Full-HD. Eller 4800 sfæriske panoramabilder med en oppløsning på 14,4 megapiksler.
For de som vil filme og dele opplevelsene sine direkte tilbyr Ricoh Theta V dessuten mulighet til LIve Streaming i 4K-oppløsning.

3D-lyd for større romsfølelse

En like viktig nyhet er at kameraet nå også kan spille inn lyd i 360 grader, altså fra alle sider, noe som øker romfølelsen betraktelig. Theta V er utstyrt med en innebygd 4-kanals mikrofon, men har dessuten inngang før tilbehørsmikrofonen Ricoh TA-1 som også gir 3D-lyd, med enda høyere kvalitet. Innebygd, trådløs tilkobling gjør det enkelt å dele ditt inspilte materiale. WiFi-overføringen er blitt 2,5x raskere enn på forgjengeren Theta S, og med strømlinjeformet Bluetooth-teknikk kan kameraet være permanent oppkoblet til en smartphone. Richoh Theta V har dessuten støtte for teknikken Miracast, neo som innebærer at man raskt og enkelt kan vise bilder eller ta opp video på en TV uten å trene noen kabler.

Teknologi for kreativ skapelse er vår lidenskap.

Vi i SP elsker kreativitet, og vårt fokus er å tilby produkter av høy kvalitet til folk som er interessert i teknologi. Med personlig service og ekspertrådgivning skaper vi løsninger som er skreddersydd for deg og ditt formål – til gode priser.

Let's be friends!
Abonner på vårt nyhetsbrev!

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.