Det virker som at du bruker en gammel nettleser, det kan føre til at alt ikke fungerer eller ser ut som det skal gjøre.

Theta V 360 4K

Ricoh Theta V 360 4K

1035853
5 299 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

360º 4K kamera som får plass i lommen

Oppfølgeren til 360°-kameran Ricoh Theta S med flere forbedringer, som f.eks. å kunne spille inn i eller streame 360° video i 4K, spille av materiale trådløst på en TV og legge til apper med nye funksjoner.

Fordeler:

  • Får plass i lommen
  • Filmer og fotograferer i 360° sfærisk format
  • 4K video ved 30 bilder/s
  • 360° lydsinnspilling via mikrofon med 4 kanaler
  • 360° Live Streaming i både 4K og full-HD
  • 19 GB innebygd lagringsrom
  • Trådløs tilkobling via Wi-Fi og Bluetooth
  • Miracast-støtte gjør det enkelt å sende bilder og video trådløst til en TV
  • Android operativsystem – åpner opp Theta for nye funksjoner via apper
  • Undervannshus og 3D mikrofon som tilbehør

Film og fotografer i 360° sfærisk format

Med sitt diskrete format og enkle håndtering har Richo Theta en rekke bruksområder. Meglere og reisebyråer kan utnytte Ricoh Theta V for å presentere boliger eller hoteller. Prosjekt- eller byggledere kan dokumentere hvordan nybygg utvikler segm selv på de trangeste plasser. En journalist kan bruke kameraet istedet for en diktafon, for og i ettertid kunne gjenskape et intervju enda mer levende.

Del lagret eller strømmet 4K-video

Dette er Ricohs første Thetamodell med operativsystemet Android, noe som åpner for interessante muligheter. Med en betydelig mer kraftig prosessor kan Theta V filme i dobbelt så høy oppløsning som tidligere versjoner, og takket være hele 19GB innebygd minne finnes det også god plass for både film og foto. Nærmere bestemt 40 minutter i 4K, alternativt 130 minutter om du nøyer deg med Full-HD. Eller 4800 sfæriske panoramabilder med en oppløsning på 14,4 megapiksler.
For de som vil filme og dele opplevelsene sine direkte tilbyr Ricoh Theta V dessuten mulighet til LIve Streaming i 4K-oppløsning.

3D-lyd for større romsfølelse

En like viktig nyhet er at kameraet nå også kan spille inn lyd i 360 grader, altså fra alle sider, noe som øker romfølelsen betraktelig. Theta V er utstyrt med en innebygd 4-kanals mikrofon, men har dessuten inngang før tilbehørsmikrofonen Ricoh TA-1 som også gir 3D-lyd, med enda høyere kvalitet. Innebygd, trådløs tilkobling gjør det enkelt å dele ditt inspilte materiale. WiFi-overføringen er blitt 2,5x raskere enn på forgjengeren Theta S, og med strømlinjeformet Bluetooth-teknikk kan kameraet være permanent oppkoblet til en smartphone. Richoh Theta V har dessuten støtte for teknikken Miracast, neo som innebærer at man raskt og enkelt kan vise bilder eller ta opp video på en TV uten å trene noen kabler.

@scandinavianphoto_no

Vi hjelper deg å ta bedre bilder! Utstyr, inspirasjon, kunnskap og råd innen fotografering og video. #Scandinavianphoto_no

Følg

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.