Rogue Flash Gels: Combo Filter Kit

Rogue Rogue Flash Gels: Combo Filter Kit

1018214
429 NOK

Betal direkte, senere eller del opp Info

Finnes på nettlager

Fargefilter-pakke til eksterne kamerablitser
Fargefilter brukes for å tilføre dramatikk i lyset, samt for tilpasse blitslyset til det omgivende lysets fargetemperatur.

I pakken er det 20 stk forskjellige farger sammen med en liste over lystap og korrigerings-temperatur for de filtre som brukes til å balansere hvitbalansen. Et bånd for universal montering på ekserne kamerablitser, ala Canon Speedlight, samt et transportfutteral.

Vi hjelper deg med å ta bedre bilder

Bildet og utstyret som gjør det mulig, har vært vår lidenskap siden 1982. Scandinavian Photo har et omfattende tilbud for film- og fotoentusiaster - uavhengig av kunnskapsnivå. I tillegg til utstyret, tilbyr vi inspirasjon, kunnskap, utdanning og råd. Alltid samme pris, enten du handler i butikk, på nett eller telefon.

Let's be friends

Abonner på vårt nyhetsbrev

Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev kan du følge med på våre tilbud, kampanjer og kurs. Samt hvilke aktiviteter som skjer i vår butikk i Møllergata 4.

Scandinavian Photo's nettside bruker cookies for at den skal fungere bedre for deg som bruker. Om du ikke godkjenner bruken av cookies kan du enkelt skru av dette under innstillinger i din nettleser. Dog kan dette medføre at visse funksjoner på nettsiden ikke fungerer som de skal.